No Air = ingen luft

No air, no air sjunger dom och det betyder ingen luft...Varför man skriver en låt om luft kanske många skrattar åt..men faktum att den blev en hit och fastnar  huvudet betyder ju ändå att man har ställt sig frågan - vad händer om jag inte få luft ? Jo, man dör..men vad som händer sen är ett mysterium...eller ?!
Ensamhet, tystnad, utlämnad, orolig, ledsen, arg, irriterad, ångest, längtan, behovet, närhet, sorgsen, isolerad, hjälplös och inget endorfin som strömmar mellan hjärncellerna ?!?! Vad blir resutlatet ?!Vem, hur, varför, när, var ?!?....Jag, du, ?!, Nu, här ?!
Alla har vi dom frågorna, mn vem har svaren ?! " Tiden få utvisa..." Varför då ?! Varför ska man alltid behöva vänta på saker man undrar och vill ha svar på ?!  Att ingen bland våra genier och högutbildade ensamvargar kan svara på det !?!

Vem bestämmer ?! Jag, du eller läkarn ?! Kanman bli tvingad till nått man inte vill ?! Ja, det händer ju hela tiden runt om i världen med diverse hemskheter....Men om man bara vill vara ifred, ensam, asocial...Kan man inte få vara det då ? Kanske inte om det innebär att du tar livet av dig tillslut..Men...Vem bestämmer vart gränsen gå för att bli omyndigförklarad....?!?!Vem kan hjälpa..vem kan stötta ?! Vems ansvar är det att man får hjälp ?! Det är ett stort steg att säga " Jag orkar inte vara själv om detta längre" men vem ligger ansvaret På?!...Mig, dig, mamma, pappa, pojkvän, man, fru, flickvän, vänner, syster,bror, kommunen, landstinget ?!?! vem ser till att man får vård ? Vem ska man beklaga sig för ? Vem ska ta sig tid att lyssna ? Vem ligger ansvaret på !??!!!!??!! Gud ?!

Finns gud ens eller ge det bara lugn, ro och hopp hos oss kristna ?! Alla tvivlar nån gång på sin tro ?! men vart är gud när ma mest behöver honom...är det så att han gå med dig hela tiden och bär dig när du inte orkar gå ?!

Vem är den mystiske figuren ?! Vill han gott...Ont ?! Finns han ens ?! Att hopp håller människan vid liv, vet vi redan..undra hur många liv han räddat med det ideal som finns hos kristna..kanske han har räddat mer liv än vad han tagit ?! Måste det gå jämnt ut ?! kan han ge liv, måste han ju kunna ta liv...

Han gav ett liv till mig....sen tog han även ett...ska det vara så ?! för att rättvisa ska skapas..

  vs Jacke....Fan vad jag saknar dig. Min själsfrände. Du pratade om min aura och hur det värmde inom dig på när jag var i din närhet, på ett sätt du inte känt förut. Det jag aldrig fick sagt va att..eller egentlgen spelar det ingen roll nu...Men mitt hjärta är i tusen bitar just nu och jag vill bara skrika....Din mamma sa att hon såg min aura och att jag var/är en varm person. Ditt medium sa att du skulle träffa en blond tjej som skulle ha betydelse hela livet ut. Veckan efter kom jag till dig. Det var som om jag känt dig hela mitt liv...Nu blir jag tvungen att leva utan dig. Jag tänker på din mamma varje dag och hoppas hennes hjärta klarar detta.

Det låter läskigt att berätta men antingen håller jag på att bli galen..eller så var det dig jag såg spegeln förra onsdagen...Är det du som ger mig energin till att fortsätta ?! Är det din kylda kropp jag känner mot min ? Är det du som rör vid mig när jag är ledsen ?! Torkar mina tårar ? Försöker du laga mig ? Du lovade mig att alltid finnas, håller du det med din närvaro ? Jag lämnar aldrig dig, jag lovar...men det ä så fruktansvärt svårt att vara utan dig och veta att jag aldrig mer kommer att få lyssna på dina teorier om världen, dina sena samtal långt in på nätterna och din förståelde för mig, den har du, som få....Du är så speciell att jag undrar om det egentlige finns en bättre människa än dig !? Om det någonsin kommer finnas ? Jag har träffat många, men ingen som du. Du ringde när du fick återfall och sa förlåt...Efter det samtalet fick du aldrig mer återfall. Jag ringde dig samma dag, men som vanligt todde jag satt du satt vid din dator och spelade, för då svarade du aldrig. Du var så viktig för mig. detta är en av de två värsta saker som hänt mig. Du anar inte hur viktig du är. Lova att stanna hos mig, vid min sida. Bär mig när jag inte orkar gå, Precis som du brukade. Aamoth,Jacke Christian, du är för alltid saknad......<3


Han ger mig hopp...han ger mig sorg...Ger han oss en balans i livet ?! Är han alla våras förälder ?! Eller bara allas regering ?! Detta gör ju inte Fredrik Reinfeldt till gud, tvärtom.

Världen kommer snart att övervakas till 10000% Tom terrosirtgrupper andvänder FB för att spana o ha koll på vilka kontakter man ha..Polisen använder det i spaningssyfte ?! Snart kommer inte människorna ha nått för sig själv....En solig måndag som i mina ögon är grå och onödigt lång.......

Kommentarer
Postat av: ulrica

Hej,

vem är du,, jag har försökt få grepp om det du skriver i bloggen.'jag har varit en nära vän till Christian. Vi har vuxit upp ihop.jag tror inte heller att det egentligen finns så många människor som är "bättre" än christian..Vi har alla våra livsöden men han var en av dom få som verkligen kunde få mig att känna hopp inför framtiden..han gav mig styrka trots att han inte själv orkade vara stark hela tiden..Jag har inte känt hans närvaro på det sättet du beskriver. antagligen för att han faktiskt är hos dig..och sin familj..

Men hans ord sitter hårt i mina minnen och han har gjort mig till en kämpe.vad menar du med " Han gav ett liv till mig....sen tog han även ett..." ??Vänliga Hälsningar från Ulrica

2010-02-18 @ 11:16:22
URL: http://metrobloggen.se/merkel

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0