Du måste finnas !!! Fattar du ?!?! <3

Jag lever mig liv igenom dig. Om du inte finns till , vad ska jag göra då ? Vem skulle känna min ånger och sen förlåta ?
Om du inte fanns till vem tog hand om mig sen ?! Jag vore ingenstans, jag vore ingening om du inte fanns. Tanken är svindlande. Hela mitt väsen gör uppror och vill säga nej. Min själ darrar inför svaren, att du inte finns till...Vem skulle hjälpa mig till livet här ute. Vem skulle ge mig kraften jag måste få. Vem skulle trösta mig ? Om du inte fanns till , ja..vad gjorde jag då ? Utan dig är jag en spillra på ett mörkt och stormigt hav..Jag vore ingentin om du inte fanns. Vem skulle ta emot mig efter döden, om du inte fanns..vem tar hand om mig sen ? Du är mitt allt och du gör mig hel.
Jag vill känna att jag lever, all den tid jag har ska jag leva som jag vill. Jag vill känna att jag lever, veta att jag räcker till. Jag har aldrig glömt vem jag va. Kanske hade jag inget val ? Bara viljan att finnas kvar ?! Jag vill leva lyckligt för att jag är jag. Kunna vara stark o fri. Se hur natten går mot dag. Jag är här och mitt liv är bara mitt. Och den himmel jag trodde fanns. Ska jag hitta där någonstans. Jag vill känna att jag levt mitt liv...
Vad lycka är skiljer sig från person till person, om man är man eller kvinna. Vad definerar din lycka som man ? Kvinna ?

Vad är din lycka ? Pengar ? Barn ? Solljus ? Regn ? fiska ? sola ?

Visst, Vicky Silverstedt kanske inte inge nån direkt lycka..men är sjukt snugg att kolla på, så lite glad blir man ju av att veta att jag inte är ensam om att ge ordet skönhet en innebörd ... :)

Man blir lite lycklig ;)


Det kan vara 4 dyra sekunder, men vi tackar hennes föräldrar för den ljuva synen dom gett oss.


Ännu en skönhet som iofs till skillnad från den förra, har lite mer att ge än blont hår och två hjärnceler som bara bråkar med varann..?!? Plus, att retucherade kan göra vem som helst snygg, vissa behöver bara med jobb i photoshop än andra.....Vissa behöver inget...Du är mitt allt, glöm aldrig det.

Kommentarer
Postat av: Therese

Saknar dig Fridus! Hur mår du? Du verkar grubbla mkt, eller skriver du bara av dig i bloggen?Puss, finns här för dig! :)

2009-08-09 @ 00:45:01
URL: http://cirkusprinsessan.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0