Du måste finnas !!! Fattar du ?!?! <3

Jag lever mig liv igenom dig. Om du inte finns till , vad ska jag göra då ? Vem skulle känna min ånger och sen förlåta ?
Om du inte fanns till vem tog hand om mig sen ?! Jag vore ingenstans, jag vore ingening om du inte fanns. Tanken är svindlande. Hela mitt väsen gör uppror och vill säga nej. Min själ darrar inför svaren, att du inte finns till...Vem skulle hjälpa mig till livet här ute. Vem skulle ge mig kraften jag måste få. Vem skulle trösta mig ? Om du inte fanns till , ja..vad gjorde jag då ? Utan dig är jag en spillra på ett mörkt och stormigt hav..Jag vore ingentin om du inte fanns. Vem skulle ta emot mig efter döden, om du inte fanns..vem tar hand om mig sen ? Du är mitt allt och du gör mig hel.
Jag vill känna att jag lever, all den tid jag har ska jag leva som jag vill. Jag vill känna att jag lever, veta att jag räcker till. Jag har aldrig glömt vem jag va. Kanske hade jag inget val ? Bara viljan att finnas kvar ?! Jag vill leva lyckligt för att jag är jag. Kunna vara stark o fri. Se hur natten går mot dag. Jag är här och mitt liv är bara mitt. Och den himmel jag trodde fanns. Ska jag hitta där någonstans. Jag vill känna att jag levt mitt liv...
Vad lycka är skiljer sig från person till person, om man är man eller kvinna. Vad definerar din lycka som man ? Kvinna ?

Vad är din lycka ? Pengar ? Barn ? Solljus ? Regn ? fiska ? sola ?

Visst, Vicky Silverstedt kanske inte inge nån direkt lycka..men är sjukt snugg att kolla på, så lite glad blir man ju av att veta att jag inte är ensam om att ge ordet skönhet en innebörd ... :)

Man blir lite lycklig ;)


Det kan vara 4 dyra sekunder, men vi tackar hennes föräldrar för den ljuva synen dom gett oss.


Ännu en skönhet som iofs till skillnad från den förra, har lite mer att ge än blont hår och två hjärnceler som bara bråkar med varann..?!? Plus, att retucherade kan göra vem som helst snygg, vissa behöver bara med jobb i photoshop än andra.....Vissa behöver inget...Du är mitt allt, glöm aldrig det.

Jag vill känna tro...finns det nån ?Jag vill känna önskan om en tid som ljus som friheten, känna tro igen.....finns det någon tro ?

Du får mig att tvivla som aldrig förr. Hade det varit för ett år sen, hade du stått själv åter igen, trotts mina starka känslor för dig. Jag vill tro att du förstår vad jag säger och att du hör, men ditt sätt att agera talar för att du inte gör det. Jag vill tro, jag måste tro för det håller oss vid liv..men när förlorar man hoppet och tron på oss försvinner ?!Vad gör det med oss då ? Livets glöd har slocknat många ggr för mig och att sparka på nån som ligger, sägs vara emot allt. Men att skratta och ignorera någon som vill gå in i ljuset och inte vistas i din närhet längre ? Är det ok ?Vara ensam kan vara skönt "ENSAM ÄR STARK" ..absolut...Men frågar du mig är kan det även vara farligt...Dubörjar tänka på vrf saker är som de är och vrf människor du älskar mest sårar dig och verka njuta av det. Blod är tjockare än vatten, men nu har vi skapat vårt eget blod och då är det tjockare. Vårat band till varandra borde vara det starkaste. Men kommer jag lämna det, för att hitta någon eller något som kan ge mig det du inte kan/vill ? Vill du vandra i en dimma och leta efter nått du aldrig kommer hitta..Vrf kan du inte inse att du har det precis framför dig ?I kommande vintervärld blir den bästa någonsin...Kommer du vara en del av den ? Vi vill ha dig, vi vill vandra tillsammans med dig och bära dig när du inte orkar gå -Ge dig tro !!


Vill du vara med ?Det mesta fylls med saknad efter nått....


När det allra käraste man har - familjen, sviker dig och smutskasta dig med deras arrogans vet man inte längre vart man ska vända sig, men dig kan någon aldrig ta ifrån mig..Du är min och bara min, så länge jag väljer att inte dela dig med nån. Just nu så vet jag inte om jag ens kommer dela dig med dina 50%. Dom verkar inte bry sig om varken dig lr mig.Jag och Du <3

Barnet:

Cirka 18 cm mellan huvud och fötter. Vikten är 90-120 gr. Könsorganen är utvecklade. Kroppen är tunn. Armar och ben är s pinkiga och det mesta av skelettet består fortfarande av brosk som är mjukt och böjligt. Barnet saknar nästan helt underhudsfett. Ögonlock täcker ögonen och de kommer inte att öppnas förrän i vecka 26. Barnet upplever sin omgivning och kan reagera på det som händer på utsidan av magen. Det kan rycka till vid plötsligt höga ljud men lugnar sig oftast vid ett rytmiskt gungande. Barnet har än så länge stor rörelsefrihet inne i hinnsäcken. Ibland blir det en knut på navelsträngen. Det är ovanligt men betyder ingenting eftersom navelsträngen är spänstig och väldigt elastiskt. Barnet väger mer än moderkakan och nu börjar det definitivt synas att du är gravid.

Hjärnans utveckling är intensiv under den andra trimestern. Den skyddas av löst sammansatta skallben. Dessa sluter sig så småningom men fontanellerna, de stora mjuka ytorna mellan skallbenen, kan finnas kvar till dess att barnet är två år.

Mamman:

Magen växer och livmoderväggen tänjs ut allt mer. Kanske känner du vid den här tiden de första rörelserna från ditt lilla barn? Blir du förkyld kan det vara svårare att bli av med besvären än vad du är van vid. Får du problem med nästäppa kan det hjälpa att använda nässpray med koksalt. Använd vanliga näsdroppar med viss försiktighet. Visserligen gör de andningsvägarna fria för en stund, men de irriterar också slemhinnan så att den snabbare blir svullen på nytt.
Vilka blir det ? Vi eller dom ? det är tid att välja nu, vilket band du sätter först. För som det är nu, har vi inget.


Jag vill inte vara utanför längre.....

RSS 2.0