So this i my life ?

Fick skäll av frugan att jag inte uppdaterat min blogg idag så tar jag tummer ur röven och skriver en novell över mitt sk liv. Puss på dig Zäta !!Ja va fan har hänt egentligen...mkt, men lite jag tänker skriva om här.

Människor har fortfarande inte slutat förvåna mig, denna gången till det positiva...lr ja..mestadels iaf.

Kan man ha flera själsfränder lr är det bara en som kan strå på menyn ? Kan man leva med samma person hela livet ? Som vanligt är jag inte ensam om dessa stora frågor som flera människor säkert ställer sig varje dag, allt från singel till gift.

Det finns ju människor som klarar av de, men är det kärlek eller bara lathet att inte våga ta steget ifrån sin trygghet i jakten på att hitta kärleken oå nytt ? Kan man älska nån livet ut ? Hmmm...Jag vet inte om det går. Men klart man hoppas...Och faktum är att hoppet håller oss vid liv.Ett öga blott sägs har skådats.


Akilles sköld ?! Vad står den för ? Vad definerar den ?

Ska man strunta i saker man inte vill göra ? Är det rätt ? eller är det kanske just rätt att ibland göra saker fast man inte vill ?

Svaret kan nog bli många, men för att kunna sluta slåss, kanske man måste slåss en sista gång ?En bild säger mer än tusen ord, det vet vi....Men VAD bilder säger oss är självklart olika. Inget är fel och inget är rätt.

Vem kan man lita på i dagens läge ? Man blir mer och mer övervakad av systemet. Jag hittar mig själv på google !!! Visst att jag vart med från finest.se...Men nu har dom jävlarna börjat lägga privatbilder på mig med !! Jag blir galen på sån skiiiiiit !!Söpit har man gjort i ca 16 dagar med så nu är det en hyffsad vit månad framför mig !!! Ska bli skönt o bli nykter hahahahaha !!!

Men va faaan..Livet är ju en fest och jag råkade bli inbjuden lagom till jul och allt ;)

Folk är så rädda för att sticka ut, folk är så rädda för det okända...Men  jag säger som Rihanna " Come and live my life" Se om du komemr vilja ge tillbaks det..lr blir du kanske avskräckt att livet kunde ge så mkt mer än vad du fick.

See ya fuckers !!! //    TopNotch

Kommentarer
Postat av: Therese

:) Frugan, nu är jag nöjd! Tack för uppdateringen! Puss på dig min käraste! Miss you! <3 <3 <3 <3

2009-01-08 @ 13:33:07
URL: http://theresegoesabroad.blogg.se/
Postat av: sabinaaaaaaaaaaaaaaaa

alå mer update alå!!

2009-01-24 @ 15:39:39
URL: http://trettonjuli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0