Pappa är inte arg, Pappa är besviken !!! | Utan sås Utan sås !!!

Alla leta vi egentligen efter samma sak, men på olika sätt och alla lyckas vi olika bra på att nå våra mål. Vad detta beror på är nog helt individuellt men jag, som är sjukt, skadligt ohälsosamt envis och målmedveten kan inte förstå hur man kan tacka nej till detta.Precis som i business, måste man i relationer omge sig med rätt personer. Visst, ensam är stark....men två med samma vilja, samma passion för livet och dess möjligheter är helt enkelt highrollers !! Allt är en investering.

När man inte har mkt mer tid för annat än jobb, när det komemr till relationer. Få man helt enkelt prioritera, dina riktiga vänner finns kvar när du är på toppen, inte har nån tid men även när du är på botten och inte har annat än tid. Min personliga vision är att vara på topp, och ha just sinnessjukt, outstanding, äckligt helt ENKELT obehagligt mkt pengar på mitt konto. Dvs från det jag fyller 35 = ekonomiskt oberoende och på jakt efter saker att spendera min tid på :D.

Ses vi på toppen, eller du väljer att titta på när jag sitter högt högt uppe och drabbas av livslångt nackspärr ?!?!


Möjligheternas möjlighet ligger framför mig, det jag gör är att jag helt enkelt ta den. Ekonomiskt oberoende vill alla bli, men alla lyckas inte...är det brist på möjligheter ?  Vilja ? Rädsla ? Stöd ? Kanske, men man har alltid två val, antingen gör man något eller så låter man bli och ha ett 7-16 jobb tills man fyller 65...ELLER, gör man som jag och många andra extremt målmedvetna humans !!!

Vad motiverar dig för att sticka ut frå mångden ?!

Jag vet mina iaf....
Vad krävs det då för att uppnå allt detta.....Jo, det krävs att heta Frida Maria Björklund, då klarar man allt.


Jag gå över brinnande eld och iskallt vatten för att nå mina mål. Jag eliminerar mina motståndare, tills jag står som ensam vinnare kvar. Är du i min väg, kommer du antingen ge upp direkt, eller ta upp til kamp och förlora...ur choice ! Finns inget som kan knäcka mig i det jag gör, för det jag gör är jag oftast bäst på, är jag inte bäst på nått ser jag helt enkelt till att bli bäst !!!!!!

Alla har sagt det, orden fyller  låtar, budskap och noveller etc etc....Men de folk som sagt det har rätt....Live ur fucking life as u want, no one will live it for u and never let ur self down. Jag går över gränser men jag är ändå kung !!!!

Ge livet en ärlig chans, döm ingen men glöm inte bort dig själv. Du är centrumet i ditt liv.

Take care, så ses vi på toppen.....??!! //TopNotch

Kommentarer
Postat av: Therese

Frida...du plagar mig! Vad ar det du har pa G?? Kommer man att fa veta eller leva i standig ovishet?? Jag undrar!!!!!!!!!!!Jag sager sahar...vi ses dar uppe, pa toppen..vi kan ha nacksparr tillsammans frugan! Puss my love! Puss!

2009-02-25 @ 05:38:37
URL: http://theresegoesabroad.blogg.se/
Postat av: Therese

Bajs!

2009-03-27 @ 04:49:09
URL: http://theresegoesabroad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0