Välkommen härliga måndag ?! :S

Helgen va helt magisk !! I fredags chillade jag och lyckopillret bara hemma o kollade film, med tanke på vad lördagen hade att ebjuda !! På lördag förmiddag bar det av till Barkaby, på streetcar fest !! Jag säger bara FAAAAN va bilar är roligt :D Helt sjukt va människor gör med bilar, jag beundrar verkligen folk som gör detta och ger mig lite ögongodis !


Härligt ögongodis !!
             

Det kittlar gytt på här och där när man ser detta ;)


      Det kittlar till !!                                                         

Kl va fyra när vi lämnade tillställningen, då jag hade en mkt viktig plats att vara på, nämligen Absolut Vodka tillställningen på hotellet ! När jag, Amanda och resten av tjejerna anländer fattas det en tjej som är sen. Alla går in utom jag och amanda som väntar in den sista partypinglan.

Tids nog så dyker hon upp och vi gör entre på hotellet där skumpan flödade redan vid tidig timme. När vi kommer in går vi ner en trappa och skymtar VIP- bordet med sällskap som väntar på oss !! Skumpan är upphälld och snacket kommer igång bra. En Mr.Meyer börjar prata med mig om allmänt jobb och livet, han är mkt trevlig och inte edt minsta sliskig som det flesta män brukar vara när det gäller "småflickor" han lyssnar på vad jag säger och ge bra respons !! Efter nån timme berättar han om en fighting tävling som ska hållas i Dubai mars-April 2009, där Mike Tyson bla ska uppträda med andra stora fighters. Det han letar efter är Modeller osm ska vara där, och detta sitter han och erbjuder mig, att åka till Dubai och gå som modell på en fighting gala !? WEEEIIIII !! Det hade varit så jäkla kul !!

Men som alla vet så snackas det mkt skit med, Guld och Gröna skogar och sen dras stolen undan för dig ändå. Men Jag hör av mig till honom och hoppas på det bästa men förvänta mig det värsta !!

Antingen blir det Fiasko ?!
 


                                   
                  

Eller  HIGHCLASS !!


När kolckan rörde sig mot 00:00 rörde vi oss på Solidaritet, där vi alla givetvis var VIP och även där väntade det ett VIP-bord till oss. Ny skumpa att skölja ner och sällskapet va verkligen inte att klaga på !! Mkt trevligt hade vi, trotts att brudarna på Stureplan verkligen har NOLL IQ !! Dom är som tomma, lr så spelar dom jäkligt bra !! Men nått ere iaf, men det ger mig ett  RIKTIGT gott skratt så jag klagar inte för mkt ; )        
Senare på kvällen, eller snarare natten då klockan va ca 02:30 rörde jag mig mot ICE, då min lilla habibi Johan jobbar där. Träffade även Piff och Puff, Bill och Bull eller hu m,an ska beskriva Anders och Sega Senan ! Vi drog till Village, då våra kära vänner jobbar som vakter där och vi ville hälsa på lite. Tråkigt nog va det djuriskt mkt kö och min kropp va helt utsliten så jag pallade inte vänta, så vi drog till Berhns istället o där träffade jag mitt lyckopiller :D Min kropp skrek åt mig att gå hem, vilket vi gjorde. Alla drog hem till lyckopillret, utom Bill Och Puff för dom drog hem. Väl hemma hos mitt lyckopiller blev det käk o chill, gick o la oss vid 05:00, vilket vanligtvis är tisdigt för en partysnubbe som jag. Men alla måste vi lugna och dra ner på det goda vi kallar alkohol. Nu när jag har ett lyckopiller, behöver jag inte ta sönder min kropp längre, vilket jag är tacksam för.

Att träffa ett sådant lyckopiller som jag har gjort, trodde jag inte kunde hända i Sthlm, där ytlig och dryghet är ett faktum och det enda som räknas. Att hitta nån som tänker på samma sätt och som få dig att tänka till, its a KEPPER !! Att personen faktist visar starka tecken på interlligens, ödmjukhet och respekt är som att vinna den stora vinsten på miljonlotteriet ! Jag är en vinnare helt enkelt !! Hoppas bara att vinsten gör mig till vinnare varje dag ca 60 år framöver !!

Nu säger jag over and out för denna gång !! SEEE ya hombres!! // TopNotch

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0