Välkommen Fucking Tisdag !!Såhär kommer jag avsluta mina kvällar f o m SEEEENAST Januari -09

Längtar som faen till Spanien !! Som barn drömmer sig bort i sina originella fantasier !!Men över till gårdagen:

Oj oj oj !!! Vet inte vad jag ska säga om jag ska vara helt ärlig. Efter en ganska sömnlösnatt med onödigt tjaffs, så känner jag mig hyffsat pigg ändå. Det enda jag vill slippa är tjaffs och att folk tror att jag är en tankeläsare och kallar mig trög och efterbliven när jag inte förstår varför den andra personen blir sur. Jag kan väl inte garanterat veta vrf just den blir arg !! Lr ?! Va faan begär folk av mig !!
 


Det som ingen ser
är att jag gör allt jag kan för att få dig nöjd och glad. Kalla mig toffel, bitch men sätter helt enkelt andras lycka framför min egen. Både på gott och ont, som allt annat i världen.
Vad mer kan man göra ?!
Frågan är ju vad är det bästa en annan människa kan göra för dig ?! Om du fick välja helt fritt ? VAAAD som helst !! Dö?! Ta avstånd från sin fuckade familj ? Döda kungen ?!?

Förvänta eller begär inte någonting av en annan människa, som du inte kan ge själv. DÄR har vi felet många av oss gör idag. Svartsjuka och sex är nog de största anledningar till bråk, just nu i vårt "Sambo-Samhälle".


Tänk dig förÄr människan så girig eller handlar det bara om osäkerhet ?! Har människan ett behov av att äga någon annan ?! Nu ere ju inte sexlekar vi talar om där den ena är dominant och piskar den underlägsnes röv helt fucking röd !! Utan i livet helt enkelt.

Sex är ju en anna sak !! ;) Men visst bara för att vi är inne på ämnet så kan vi ju fullfölja detta. Sex ?! Många har nog frågat sig vad som räknas som sex. Räcker det att torrjucka eller måste killen trycka in sig baguette i vår heliga birgitta ?!

Antar att alla har sin egen åsikt och jag vet inte ens själv vad jag definerar som sex, jag vet bara att det är jääääääkligt gött  !! Haha !!Lite ögongodis till alla babes med suget i blicken !!Hem o reta påven nu flickor och njut av en skön och lång orgasm !!!
Det hade iaf  Ebba Von Sydow behövt ?! (Av att dömma hennes blogg)

 Ebba Von Sydow Feat. DILDO

För mkt ?? Hahahaha !!! NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ !!

Dagligen förs disskusioner om helt meningslösa saker, men det är nog det som gör livet intressant !? Det är dom små sakerna som räknas. En gentleman uppskattas alltid av oss flickor oavsett hur fina i kanten vi är. Personligen blir jag förvånad när man träffar en artig kille. Fin i kanten är jag på vissa områden, men ett rejälv svettigt ligg är aldrig fel på dagsordningen !!

So long motherfuckers !!! //TopNotchKommentarer
Postat av: Therese

Hehe! I wont!! Skämtade! :P

2008-09-09 @ 16:08:03
URL: http://theresegoesabroad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0