Torsdag och fint besök väckte mig idag =)

Idag vaknade jag av att det ringde på dörren, det va finbesök hemifrån Småland, Ljungby !!  Gustav stod utanför dörren !! Vi hade bestämt kl 10:00. Jag vaknade HEEEELT yrvaken !! Hahaha !! Hur snygg är man som nyvaken ?! Haha !! Dock har han sett mig sådan förr, med tanke på att vi ha umgåtts mkt både på det ena och andra sättet !!Gick till Café 60 och käkade frukost ihop, hur kul som helst att få träffa någon hemifrån !! Så jäkla skönt !!

Tolkningsfåga ??


Idag är jag på bra humör, trotts att jag är sjuk och ser ut som en sönerknarkad narkoman som hänger 24/7 på plattan o suktar efter lite heroin. Eller en sönder-dankad alkis-morsa, frånskild med tre barn på halsen. Jag ser ut som K A O S !!

Så ser ni mig stå på Sveavägen


Nääääääää, så allvarligt är det inte ;) Jag är ALLTID HighClass !!

Vann en biobiljett nu faktist, det är ju så när man är kung på sitt jobb och det mesta faktist. Jag är nog faktist bra på allt. Kanske skulle bli lite mer kultrerad istället för att veta vrf vi hickar och hur mkt IQ det krävs för att öppna en dörr. Te x Varför vi hickar är att vi få kramp i diafragma muskeln och det krävs 14 i IQ för att öppna en dörr. Så AKTA ER KILLAR !! Låt tjejen öppna dörren om ni drar hem henne från Stureplan !! :S Skenet bedrar !! Ta de minder snygga istället så kanske hon kan torka sig själv i röven efter hon bajsat (Förhoppningsvis)

Jävla brudar asså !! Slynor i princip hela bunten, och IQ befriade testosteron - Bomber !!!

Det värsta är tjejer som ligger runt som en fucking spermabank, men sedan inte står för det ! Herregud tjejer !! Tyvärr är det så i dagens läge att ligger tjejer runt så är dom hoes, det är ett faktum och killar som är likadana är som pappas lilla "He-Man" Det vet alla. Egentligen, en brud som ligger runt, gillar ju det. Då är hon förmodligen väldigt kåt av sig, så det är bara att tacka och ta emot. Hon är ju inte helt dum i huvudet bara för att hon gillar snopp ! Det ligger ju i vår natur ?!
Det kanske handlar om att man ska kunna skryta som kille, att man fick i säng en sk "svår" Brud !? Är det lite prestige vi snackar om killar ?! 

Men hande på hjärtat vilken väljer ni killar ?!

Snygg tjej me IQ som gillar att ligga ?


Eller Trög brud med 12 i IQ som leker svår ?!Personerna har självklart inget med texten att göra !

Men helt seriöst ?! VEM hade du valt ?? Allt är ett spel, som handlar om att leka svår. Tjänar tjejer på de lr gå vi bara miste om en skön sexupplevelse ?! Sen att alla blondiner klassas som tröga är ju med ett faktum som vi inte kan stoppa under mattan. Men Blondiner är ju bara ögongodis, det är ju ingen som ta en blondin på allvar !! Det är ju synd om oss som har ett högt IQ och inte passar i brunt, så antingen får vi vara fula eller klassas som tröga ?! Det är ju som att säga till en person som sitter och ska dö, vill du köra på c4:an eller K-Pisten ? Jävla samhälle, sug min röv !!

SUUUG MIN RÖÖÖV !!
Jag tackar nu för mig och alla önskar alla blondiner LYCKA TILL IDAG ! Ligg runt och Stå på er, Enligt mig så finns det inga dumma blondiner, bara avundsjuka brunetter ;) Optimist till 1000% är jag med :D

See u suckers !! ;) //TopNotch


Kommentarer
Postat av: J.Lo Hoe

HAHA Fridaaaa! due ju redigt rooolig som man säger ;) Diggar't!

2008-09-04 @ 20:03:02
URL: http://jonnyloco.blogg.se/
Postat av: Anonym

Btw. det är en fin liten klump svart afghan det där svarta : >

2008-09-07 @ 11:20:04
Postat av: Anonym

Frida du ä väl Rödhårig annars ?

2008-09-07 @ 11:21:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0