Vill vi påverka vårt öde ?

Det känns som om någon har stoppat upp bomull i näsan på mig, är så in i h*lvete förkyld och hostar som ett  jäkla gnu !! Kallt som i en isbjörns rövhål är det med ute, samtidigt som sverige leker Sahara !! Det blir skönt om jag flyttar till Spanien i jan -09.


va hemma hos lyckopillret igår med massa medicin då han ligger sjuk som fasen, med hosta och feber.  Alla verkar vara sjuka nu här i Sthlm, varenda människa hostar lr nyser. Kollade på filmen Forget about Sarah Marshall igår med lyckopillret ! Fy faaan va bra den va, Hahaha !! Så jäkla klockren ! Skönt med en film som visar att tjejer är slynor !! Alla verkar fan vara idioter numera !!


Är det bara jag som har kvar lite IQ ?!

Människor verkar inte respektera varandra längre, och alla finner sig i det ? Hade någon uppfört sig respektlöst mot mig hade jag blivit som en fucking jävla lejonhona med ungar !!!
Idag ska jag åka buss tro jag, lr så tar jag en promenad hem. Kan vara skönt att rensa tankarna lite nu när jag verkligen bestämt vad jag vill i livet. Jag blir deppig av sverige, känns osm att det inte har nått att ge mig just nu i mitt liv. Det faktum att det bara finns en person som gör så att mitt liv bli som jag vill är ju faktist jag själv, faktist !!

På jobbet är många arga för en FÖR låg provision, vissa säger t o m att chefen är opedagogisk med taggarna utåt. Frågan är om man hitta en chef som alla tycker om, eller om det bara handlar om inställning ?!

Att en person kan få dig att må bra genom fysisk beröring är ju vetekskapligt bevisat, att det känns tryggt är ett faktum. Lättaste sättet att vinna en människan förtroende är just genom öm fysisk beröring, tex på ryggen, armarna dvs så lååååångt infrån intima delar hahah !!

Mycket babbel bli det ibland och diskussioner uppstår. Idag på jobbet har martin inte sjungt, han är nog lite låg i humöret. Martin är nog ProVoice och Ace´s Messiah ?! Lite av en poet, hans visa ord. Martin lyser upp min vardag, för han är så jäkla rolig !! Igår satt jag och grät för han va så sjukt rolig ! Hahaha !!

Martin är kung

Vart livet tar oss vet vi inte, men vill vi påverka ?! Kan vi påverka ?!

Seee ya Hombres !!

Over and out //TopNotch

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0