Torsdag - Where did you go ?!

Torsdag är åter här igen och jag sitte rpå jobbet, som vanligt. Hade utbildning idag med, kommer in allt fler och fler säljare nu. Ska bli kul som fan o köra igång ordentligt nu !!

Trotts att de mesta tankarna kretsar runt jobbet, så hinns det med en del funderingar ändå, kring livet. När jag tittar ut över gärdetparken och ser hur livet rullar på utanför, inser jag att gör jag ingenting så händer ingenting. Vill jag sitta såhär om 10 år o titta ut genom mitt fönster och se livet passera ?!

 VSNej, tack !! Jag gör något åt saken istället !!Ikväll blir det bara hem och chilla med några grabbs från jobbet, sen sova...Börjar tidigt imon som fan !! Ska planera tävling med en utav säljarna med, få upp humöret på säljarna lite...Kan behövas i dessa dystra tider då alla gnäller om hur tråkigt sverige är..NI HAR RÄTT !!! men livet slutar inte att ticka bara för det.

Tur det finns sådana glädjespridare som jag själv !! kom ihåg, "There is nooooo sunshine when im gone "  ; )

Klockan är 20:28 och jag sitter och tänker över mina val jag gjort i livet. Undra vart jag hade vatt om jag valt annorlunda ?!

Men va faaaan !!
Kan inte sitta här o deppe ihop totallt !! =) Imon är det fredag och formodligen utgång som gäller ! hade varit skönt att komma ut lite efter en hååååård vecka !

Ska även träffa Tauer nästa vecka om jag hinner. Känns faktist skönt på nått sätt. Nu tänker jag fööör mkt, men jag skulle aldrig ta Tauer framför Lyckopillret. Även om Tauer alltid kommer ha en speciell plats hos mig, har den lågan som en gång brann för honom slocknat, och nu brinner det för någon annan helt enkelt.Han kommer alltid finnas i mina tankar, jag tror på honom som människa och som fotbollsspelare. Han har mkt kvar att ge fotbollshistorien och framför allt till Djurgårdens IF. Jag kommer alltid stötta honom i allt. <3

Men att det aldrig blir som vi tänkt oss ve nog de flesta redan, men att komma riktigt nära är inte heeelt tokigt ;)

Nöjd dig inte med mindre, men va hyffsat nöjd med vad du har åstakommit och ångra ingenting, lär dig av det istället !!

See ya fuckers !! //TopNotch

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0