Onsdag och redan lovat för mkt ?!

Onsdagen, mitten av veckan, folk är glada för de se ett slut på en arbets vecka och jag skiter i vilket då onsdag kommer nästa veckan igen. Idag jobbar jag kväll, och det suger fet jäkla hingst-penis !! Inte det minsta kul om jag ska säga det.Idag slutar jag som sagt sent. Efter jobbet ville Lilla sjöjungfrun hitta på nått med mig och Therese. få se om jag palla, kan ju fråga lyckopillret om han vill hänga på. =)


Igår kollade jag på Offside med lyckopillret, den filmen är ju sjukt bra asså ! Sedan blev det nån film som hette Players (Hans val) jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, det handlar helt enkelt om en kille som har typ 2000 brudar och playa dom allihopa, filmen visar HUR man ska playa tjejer, HUR du få dem att lita på dig och så håller det på. Alla med lite IQ vet ju att det bara handlar om psykologi, olika färger, röda gröna och för er som inte fatta finns det tyvärr ingen hjälp. Ni är Fiskmåsar, GRATTIS !!! FEAT./ VS


Alla har blivir utsatta för spel, men frågan är ju bara om du finner dig i det ?!


Just nu så lyser solen över Gärdet och folk börjar röra på sig, men jag hoppas på fucking jäkla ösregn idag !! Det hade vatt så jäkla skönt !! Komma hem helt genomsur och lägga sig i ett varmt skumbad !! Sug på den motherfuckers !!

Jag hade fan bara velat vara hemma idag o vila, jag känner mig feeeeett förkyld och kan jag andas är jag evight tacksam.
Mkt funderar jag på dagligen, jag tänker kanske t om för mkt haha ! Men jag är ju smartare än de flesta här i Sthlm. (vilket vi har fått bevis på ett FLERTAL ggr!!!)


Jag tröttnar verkligen aldrig på mina arbetskamrater !! Vi har heta disskusioner som handlar allt från filmer till politik. Alla vill säga sin åsikt oxh till slut när det gå överstyr så spiller någon ut ett glas vatten på datorerna och alla andra skratta. Det är ALLTID nån som retar en annan !! Alla hänger på och andra hade nog sett det som mobbning, men jag ser det bara som en stark gemenskap !!!

Sommarhajk dör aldrig ut ! Men när dialekten från karlstad övergår till olika citat från porrfilmer, t ex ridskolan då sätter ett gott garv och jag få ett förlängt liv :D Tack ACE !!!

För att få en bild av de olika karaktärer som är mina arbetskamrater och dessutom förgyller min dag så vänligen läs följande !!

" Tjena Yusuf, hur står det till ?
Här på Provoice står det still.
För ända sen du slutat
har ordrarna helst slutat spruta.

Det är kaos här på bygget
och vi känner ingen trygghet
Fastän Mia gör sitt bästa
så är det inge ordning på de flesta.

Ingen är motiverad
Jocke vill helst bli kremerad
Vi har ont i våra magar
och Erik har vi inte sett på flera dagar.

Uppstarter tar Sabina
fast hon bara grina
För när vi på dig tänker
finns inget annat som gjälde skänker.

Våra dagar känns tunga,
Martin har slutat sjunga.
Våra samtal får ingen action
när vi inte få höra sadisfaction.

Fastän vi gör allt vi pallar
sitter alla mest och lallar.
Elin är helt apatisk
kommer till jobbet varje dag bakis.

Frida har lämnat oss för kombi
Felix liknar mest en zombi.
Men vi gör vårt bästa
men det blir ganska slött för det mesta.

Stämningen har blivit slapp
Provoice har gått back flera hundra papp
Vi känner oss gansla låsta
kom tillbaka till Provoice, din ÅSNA"     FEAT / VS


Lycka till idag o låt kärleken leda din väg !!!!


SEEEE YAAA HOMBREEEEEEEEEES !! // TopNotchKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0