Onsdag och mörkret sveper förbi oss, men är här för att stanna . . . . .

sant som det är sagt, mörkret har kommit till oss i Sthlm och de gröna träden blir sakta men säkert allt mer bruna och vi inser att sommaren är över. . . . .
Känslan kryper allt närmre oss, kyla, regn, blåst och depression ?Vad kan man göra nu ?! Är det bara att vänta in blåsiga, kalla och regniga höstkvällar med ljus eller kanske en brasa ?! Tänker man såhär så kanske inte hösten är så farlig iaf ?Sommaren gav fina varma minnen vi kan minnas i höstmörkret.Vissa minns kanske smärta ?! Innebörden av "Efterklok" ? ; )Vissa minns som sagt denna sommaren med värme och gjädje.
Själv vet jag inte hur jag ska kunna sammanfatta denna sonmmare, MIN första sommar i sthlm....

Om jag ska sammanfatta den så gav den mig inte något mer än smärta och en massa ångest. Tauer försvann, jobbade hårt utan vidare uppskattning och INGEN semester !! Denna sommaren ångrar jag. Visst man ska aldrig ångra något, men faaan asså...han gav mig så sjukt mkt, jag va sååå jäkla kär så jag kunde spricka !! Jag hade dött för han asså, utan tveka.

De saker jag kommer ihåg är vilken oordning det alltid va hos tauer, jag städade hans lägenhet somm ett svin, men det höll sig aldrig mer än MAX 2 daqar =) En liten detaölj som jag också kom att tänka på ar att om hans balkondörr va öppen, var han alltid hemma haha !! Så kunde man se han titta ut lite försiktigt genom dörren när man kom...Vilka tider !!Imorgon blir det en låååång dag med utbildning osv...
Examinationsprov bla.

Nu ska jag faktist ta o vila lite, vill ju inte vara trött imon :)

Soooo loooong !!! /TopNotch

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0