Nu är min energi slut !!

Jag är inte redo för det, jag är inte redo för det där ?!?! Fucking jävla bullshit !! Folk tror att man stannar ?! Lr ?!
Jag springer riiiiiktigt fort iväg när det hoppet dör, då finns det en chans att bli sårad. Spring innan det är för sent tjejer !!Vill han inte ha dig ?! VARFÖR ska du då slösa energi och tid på aset ? Det finns INGEN anledning över huvudtaget !!!
Men jag vet hur det är, att faktist acceptera att någon inte känner samma sak, är enligt mig bland det svåraste som finns. Man är heeelt handikappad och kan inte göra ett shit åt saken, bara finna sig i det. Det suger sjukt mkt ! Men livet har sina upps and downs, thats a fact. Frågan är bara tänker du låta det påverka dig negativt ?!

Bra värderingar, Brain men hon fiser i sömnen !!!

FEAT !!!


Nån brud som bara vill ha Kul coh skiter i dig ?!Handen på hjärtat !! Klart någon tänker " Jag skiter i vilket jag hade satt på båda sååå jävla hårt "  SOOO ?!! När det kommer till kritan så bangar du säkert inte på båda, men om du fortfarande ger samma svar efter tänkt om två gånger ?! Är du antingen omogen eller tyvärr att behöva upplysa dig, helt fucking jävla TOM !!
Alla letar vi efter någon och varje gång vi träffar nån så börjar iaf jag tänka på vad det kan innebära och om jag är beredd att låta det hända. Nu låter jag som en psykopat från St. Sigfrids, men faktum är att tiden går och jag är trött på idioter. Som sagt, slynor finns det gott om här i världen, men killar för faaaan !! Skärpning !! Hitta ni en skön brud som tänker som er, samma värderingar i princip har allt ni önskar, MEEEEN hon fisaer i sömnen !!!!!!!! Kastar ni henne då ? Ingen är perfekt, glöm inte det. Vad värderar du ?! Tänk två gånger extra innan du förlorar något bra och kanske känner av livets Downs ? För det vill ingen.

Nu är det dags för mig att köra sista racet !! Jag önskar alla lycka till med vad dom håller på med, glöm inte bort att " What goes around, Comes around "

Now be a good boy ;)

So long fuckers !!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0