En helkväll på V blev det igår !

En helkväll på V blev det igår. Hade sådär kul, mkt drygt folk som inte visar någon hänsyn. Men det sas igår att kommer man in på V så ÄR man något, vilket innebar då att jag är något. Ja, klart som fan jag är något, men jag skiter fullständigt i vad folk jag inte känner tycker om mig, Jag skiter i !!! Pontus Gårdinger, Josefine Crawford, Paulo Roberto och bla Linda Rosing var där, men vem är dom ?! vem orkar bry sig, dom är "bara" människor dom med. Palla !!
CatWomen VS Linda Rosing ?

Ja, mkt ska man vara med om !!Ja, att man är het som eld är ju INGEN tvekan om!I dont know how or where to start, here we standing again.
And i see know now from where we are, that our road has come to a end, tho we come this far. I dont know why, but i still cant see who you are....

How will i know who you Are ??


Såååååå jävla skönt är det !! Jag blev befodrad påj obbet nu i veckan till coach på ACE !! Fy fan vad det känns skönt !! Tråkigt bara att det blev lite sura miner på nån av säljarna, men va fan, jag fick ju jobbet pga attt jag ät så jävla bra på det !

Privat är jag en toffel, men jag kör över dig i Businnes Hombre.

Lek inte med elden, jag kommer bränna dig.Har inte suttit ner mkt på jobbet, men jsg älskar verkligen mitt jobb nu. Längtar rikgtigt till det !! Känns så jäkla skönt, men samtidigt så blir jag konfundersam. Spanien ?!  Hur blir det nu ?! jag behöver en bra enledning om jag ska lämna sverige nu. Lyckopillret ?


Borta bra men hemma bäst ? Vad är hemma för mig ?


Jag och Therese var på Wallamsn ni i veckan. Så jäkla bra skit !! Ett stort plus är att alla killar där är snygga, verkligen ALLA. Jag klagar inte, aldrig fel med lite ögongodis ;)
Vi hade hur kul som helst !! Senare runt 22, ringde lyckopillret och Marcus, dom skulle ut och spåra lite. Jag och therese hängde givetvis på, för att fira min befodran :D

Jag var highclass, som alltid och jag hade verkligen HUR kul som helst !! Trotts detta så blev det onödigt tjaffs, men som gick över till dagen efter =)

Alltid highclass =)Idag är det då lördag och jag och Therese ska till Wallmans och titta på Cabare, som Moulin Rouge fast i verkligheten !Ser fram emot det så fruktansvärt mkt !!

Har ju inte skött mig riktigt när det gäller bloggandet så kompenserar jag med lite ögongodis !!

(Självklart på mig)

Nu kan du stänga munnen !!!

Nu ska jag bada me Therese sen bär det av till wallmans för en Chillkväll !!

Seeee ya Suckers !!

//TopNotch


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0