De säger att det är måndag ?!

Jag blir så jäkla lack asså !! ALLA kör på rent spel bara. Allt handlar om psykologi hela tiden, aldrig slappna av o bara va dig själv kanske borde stå next på listan ?! Det är svårt att hitta någon du kan vara dig själv med idag. Du är på ett visst sätt och då förväntar du dig att alla andra är likadana. Du har aldrig haft mer fel i ditt liv !!! INGEN ÄR SOM DIG !!! INGEN !!
Fast någon måste ju vara det delvis, eftersom det finns nån för alla =) Ingen kommer att " End up alone" TRO MIG !!

Det finns nån för alla, det gällerbara att ta reda på din filosofi: Ska du hitta den eller hitta den dig ??

Kärlek
kan få människor intresserade eller helt enkelt spy på dig. Kärlek är något folk alltid kommer att disskutera då det är ett sådant stort fokus på det hela tiden, nya matchmaking-sajter skapas dagligen.

Det finns nån för alla bildbevis finns !!! :S

Är kärleken så viktig för oss ? Att hitta en att dela livet med ? Finns det olika kategorier av människor, en del som vill ha samma person hela livet eller människor som vill göra nya upptäckelser och helt enkelt njuta av många olika ?! Därav kanske poly-förhållande kommer in, men det är ju ändå inte samma sak. Där älskar man ju en person ,men bara ligger öppet med andra, istället för otrohet. Raka rör och inget spel. (oftast, hoppas jag )
De sägs att ögonen säger allt om en människa, därav kan jag förstår att vissa människor har svårt att se en annan i ögonen. Är de rädda för att någon ska se vem de egentligen är ? Är det så hemskt att bli blottad av en annan människa ? Kan det inte vara skönt att någon faktist vet hur du fungerar ? Hade det lättat på stressen ör blir den större ?

Alla är ju olika, sicken tur !! Det innebär att alla regerar olika på diverse saker.

Vem är du ?

Oftsat löser sig det mesta per automatik, för min del iaf. Dock så kan man ju inte gå runt som en slapptask och hoppas på det bästa HELA tiden !!

Är detta din parkering ? Kanske dags att ta tag i livet ?!


Idag jobbar jag kväll, till 21:00 för att vara exakt. Känns jääääävligt segt ska det strykas under !!
Och jag vet inte vad jag har mig själv idag känns det som, efter helgens bussåkande !!!

Man vill så mkt i livet, jäkligt mkt ! Men alla vet ju att det ligger på ens eget ansvar att det inträffar och kommer bli till din verklighet. Hur fan går man till väga ?! Jag har inte en aning just nu hur jag ska få det jag vill ha, vilket skapar just mkt stress. Sen att sk kärlek inte tillhör vardagen gör mig mer stressad !!

Sen politik kan man ju alltid disskutera och folk har alltid en åsikt. Men av att dömma så verkar inte majoriteten av svenska folket nöjda med vad vår kära statsminister har presterat ?!Av att dömma ? Vem vill svenska folket ha ? Vem är det tanterna kör fitt-solo till ? Jag har självklart ingen offentlig åsikt om denna bild (haha?)

Nähä, jakten på livets mening fortsätter och än ser jag ljuset, men som alla vet, det kan ju för fan lika gärna vara ett tåg !!!
Men hoppet håller oss vid liv, det är ett faktum. Annars skulle nog jordens befolkning tagit självmord för typ 2000 år sedan ? Jag siktar allt högt me se till att landa mjukt =)

Over and out för denna gång !!//TopNotch

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0