Dags att välkomna ågren !! SÖNDAG !!

Ja, sant som det är sagt så är det ju Söndag idag och jag har FEEEEEETE nackspärren ! Hur jäkla sönt är det på en skalla, ser ju ut som ett helvete på promenad !! Men det gäller att hålla humöret uppe och vackert le lodrätt istället för vågrätt ?! :S Fan !

Dont let the sun go down !!


Ja efter regn så kommer ju sol !!

Men även efter sol så kommer det regn och det är just vad som har varit i helgen nu, regn ,ren och lite till regn !!
Jag vill verkligen ifrån sverige, jag orkar inte sitta vid youtube med kameraformade händer och drömma mig bort till Robin Cooks " I wont let the sun go down on me " Jag vill flytta nu !!!!

Jag vill tillbaka till Spaniens varma stränder och allt skönt folk som kan säga hej utan att känns dig !!

Jag håller på att bli tokig !! Sverige är ju kallt som i en isbjörns rövhål !! "Snart är det jul"  Hör jag på gatorna, vilket innebär att snö kommer, kyla kryper sakta på sen kommer tomten ?!

Nä fy fan !! Ger mig varma vindar från spanien !!

Laddade ner "four Brothers"  nu, tänkte titta på den, sjukt bra !!! Sen ska jag även besöka det vanliga sushi stället här runt knuten, sen blir det kaaaaanske lite godis då jag nämligen ska åka buss sen. Kan ju va något gott att tugga på när man sitter och drömmer sig bort i bussen ?!

 ?!?!?!?

Ja, livets mening fortsätter jag att fundera på utan att ha kommit nån vart. Varför vill man veta livets mening ?! Alla kan ju inte ha samma, så vem bestämmer ? Är det jag själv ? Jag har inte den bleeeekaste !!! Haha !! men en sak livet givit mig är lycka, smärta men framför allt har jag insett att vissa saker hör till det förflutna.
  

Det finns bättre och sämre !!
Trotts ryktet om nån lägenhetsbordell på Cupen i Tallin, så tror jag på honom. Det som däremot är att Jones kusi asare och Enrico Cordoso Nazare, gjorde honom sällskap ?! Enrico har flickvän och Kusi har fru och barn ?! Detta stärke nog min teori om att det faktist bara finns svin som dessa killar. (Om ryktet är sant )

Det var verkligen "His Lost" För jag va en sådan jäkla toffel !! Gjorde allt han bad mig om. Jag kan inte förstå att en människa kan få mig till toffel ! jag kan inte det. Men Jan Tauer lyckades verkligen sen gick det som det gick, min eld inom mig som brann för honom, den slocknade helt enkelt. Den kommer alltid dock glöda, men aldrig brinna så för honom igen. Skänker honom en tanke iaf. Tycker dessa bilder visar en äkta Beckenbauer !!

Vad definerar en äkta TopNotch ?!Vet jag ens det själv ?

Ja lite diskussion om utseende och hur människor behandlar varandra som svin, måste vi ju även prata om. Men vem orkar bry sig ?! HEEELT seriöst ? Jag skiter i vart "Annika" köpt sitt rosa hårband, eller sina gummistövlar med blommor på. Jag bry mig inte för jag skiter i vilket !! Palla lyssna på sån skit. Vill jag lyssna på det så..?! Nej jag vill helt enkelt  inte lyssna på sånt skit.

Idag vaknade jag typ vid 13, men somnade vid ca 00 igår, så har sovit tretton timmar, man blir faktist trött av att åka buss ?!

Jag kickade en feeeeeting, drog 13 linor kokain och ska nu ta min dagliga Whiskey sen be för mitt liv, innan jag får en psykos och tuppar av. Eller ser jag Mona- Lisa sitta jämte mig ?Hahahaha ! Klart jag inte håller på med knark !!
Vad min lycka och svaghet ligger vet jag iaf ;)
Vet jag ens DET själv ? Mkt vet man, men inte alltid det man vill veta ?!
Nähä, nu ska jag köpa sushi och kolla på four brothers !! Se ya motherfuckers !!!
//TopNotch


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0