Didnt we almost have it all ?!

Hur man än gör så blir det fel, alltid någon som är missnöjd. men jag palla inte bry mig. Passa det inte så kan man gitta, tagga eller sticka. Ingen som tvingar någon kvar.

Hur bra mår man om man lämnar någon som gör allt för dig, tolerera mkt skit innan den gnäller....Alla är vi olika och tur är väl det ?

Känner faktist mig harmoniskt lugn, som alltid. en bild säger med än tusen ord sägs det, så jag ger er en bild som beskriver mig ikväll.

Nu ska jag möta upp senan och anders eller piff o puff, beror på hur man se det :P


seeeee ya !!!//TopNotch

Nu är min energi slut !!

Jag är inte redo för det, jag är inte redo för det där ?!?! Fucking jävla bullshit !! Folk tror att man stannar ?! Lr ?!
Jag springer riiiiiktigt fort iväg när det hoppet dör, då finns det en chans att bli sårad. Spring innan det är för sent tjejer !!Vill han inte ha dig ?! VARFÖR ska du då slösa energi och tid på aset ? Det finns INGEN anledning över huvudtaget !!!
Men jag vet hur det är, att faktist acceptera att någon inte känner samma sak, är enligt mig bland det svåraste som finns. Man är heeelt handikappad och kan inte göra ett shit åt saken, bara finna sig i det. Det suger sjukt mkt ! Men livet har sina upps and downs, thats a fact. Frågan är bara tänker du låta det påverka dig negativt ?!

Bra värderingar, Brain men hon fiser i sömnen !!!

FEAT !!!


Nån brud som bara vill ha Kul coh skiter i dig ?!Handen på hjärtat !! Klart någon tänker " Jag skiter i vilket jag hade satt på båda sååå jävla hårt "  SOOO ?!! När det kommer till kritan så bangar du säkert inte på båda, men om du fortfarande ger samma svar efter tänkt om två gånger ?! Är du antingen omogen eller tyvärr att behöva upplysa dig, helt fucking jävla TOM !!
Alla letar vi efter någon och varje gång vi träffar nån så börjar iaf jag tänka på vad det kan innebära och om jag är beredd att låta det hända. Nu låter jag som en psykopat från St. Sigfrids, men faktum är att tiden går och jag är trött på idioter. Som sagt, slynor finns det gott om här i världen, men killar för faaaan !! Skärpning !! Hitta ni en skön brud som tänker som er, samma värderingar i princip har allt ni önskar, MEEEEN hon fisaer i sömnen !!!!!!!! Kastar ni henne då ? Ingen är perfekt, glöm inte det. Vad värderar du ?! Tänk två gånger extra innan du förlorar något bra och kanske känner av livets Downs ? För det vill ingen.

Nu är det dags för mig att köra sista racet !! Jag önskar alla lycka till med vad dom håller på med, glöm inte bort att " What goes around, Comes around "

Now be a good boy ;)

So long fuckers !!!

Torsdag - Where did you go ?!

Torsdag är åter här igen och jag sitte rpå jobbet, som vanligt. Hade utbildning idag med, kommer in allt fler och fler säljare nu. Ska bli kul som fan o köra igång ordentligt nu !!

Trotts att de mesta tankarna kretsar runt jobbet, så hinns det med en del funderingar ändå, kring livet. När jag tittar ut över gärdetparken och ser hur livet rullar på utanför, inser jag att gör jag ingenting så händer ingenting. Vill jag sitta såhär om 10 år o titta ut genom mitt fönster och se livet passera ?!

 VSNej, tack !! Jag gör något åt saken istället !!Ikväll blir det bara hem och chilla med några grabbs från jobbet, sen sova...Börjar tidigt imon som fan !! Ska planera tävling med en utav säljarna med, få upp humöret på säljarna lite...Kan behövas i dessa dystra tider då alla gnäller om hur tråkigt sverige är..NI HAR RÄTT !!! men livet slutar inte att ticka bara för det.

Tur det finns sådana glädjespridare som jag själv !! kom ihåg, "There is nooooo sunshine when im gone "  ; )

Klockan är 20:28 och jag sitter och tänker över mina val jag gjort i livet. Undra vart jag hade vatt om jag valt annorlunda ?!

Men va faaaan !!
Kan inte sitta här o deppe ihop totallt !! =) Imon är det fredag och formodligen utgång som gäller ! hade varit skönt att komma ut lite efter en hååååård vecka !

Ska även träffa Tauer nästa vecka om jag hinner. Känns faktist skönt på nått sätt. Nu tänker jag fööör mkt, men jag skulle aldrig ta Tauer framför Lyckopillret. Även om Tauer alltid kommer ha en speciell plats hos mig, har den lågan som en gång brann för honom slocknat, och nu brinner det för någon annan helt enkelt.Han kommer alltid finnas i mina tankar, jag tror på honom som människa och som fotbollsspelare. Han har mkt kvar att ge fotbollshistorien och framför allt till Djurgårdens IF. Jag kommer alltid stötta honom i allt. <3

Men att det aldrig blir som vi tänkt oss ve nog de flesta redan, men att komma riktigt nära är inte heeelt tokigt ;)

Nöjd dig inte med mindre, men va hyffsat nöjd med vad du har åstakommit och ångra ingenting, lär dig av det istället !!

See ya fuckers !! //TopNotch

Onsdag och mörkret sveper förbi oss, men är här för att stanna . . . . .

sant som det är sagt, mörkret har kommit till oss i Sthlm och de gröna träden blir sakta men säkert allt mer bruna och vi inser att sommaren är över. . . . .
Känslan kryper allt närmre oss, kyla, regn, blåst och depression ?Vad kan man göra nu ?! Är det bara att vänta in blåsiga, kalla och regniga höstkvällar med ljus eller kanske en brasa ?! Tänker man såhär så kanske inte hösten är så farlig iaf ?Sommaren gav fina varma minnen vi kan minnas i höstmörkret.Vissa minns kanske smärta ?! Innebörden av "Efterklok" ? ; )Vissa minns som sagt denna sommaren med värme och gjädje.
Själv vet jag inte hur jag ska kunna sammanfatta denna sonmmare, MIN första sommar i sthlm....

Om jag ska sammanfatta den så gav den mig inte något mer än smärta och en massa ångest. Tauer försvann, jobbade hårt utan vidare uppskattning och INGEN semester !! Denna sommaren ångrar jag. Visst man ska aldrig ångra något, men faaan asså...han gav mig så sjukt mkt, jag va sååå jäkla kär så jag kunde spricka !! Jag hade dött för han asså, utan tveka.

De saker jag kommer ihåg är vilken oordning det alltid va hos tauer, jag städade hans lägenhet somm ett svin, men det höll sig aldrig mer än MAX 2 daqar =) En liten detaölj som jag också kom att tänka på ar att om hans balkondörr va öppen, var han alltid hemma haha !! Så kunde man se han titta ut lite försiktigt genom dörren när man kom...Vilka tider !!Imorgon blir det en låååång dag med utbildning osv...
Examinationsprov bla.

Nu ska jag faktist ta o vila lite, vill ju inte vara trött imon :)

Soooo loooong !!! /TopNotch

En helkväll på V blev det igår !

En helkväll på V blev det igår. Hade sådär kul, mkt drygt folk som inte visar någon hänsyn. Men det sas igår att kommer man in på V så ÄR man något, vilket innebar då att jag är något. Ja, klart som fan jag är något, men jag skiter fullständigt i vad folk jag inte känner tycker om mig, Jag skiter i !!! Pontus Gårdinger, Josefine Crawford, Paulo Roberto och bla Linda Rosing var där, men vem är dom ?! vem orkar bry sig, dom är "bara" människor dom med. Palla !!
CatWomen VS Linda Rosing ?

Ja, mkt ska man vara med om !!Ja, att man är het som eld är ju INGEN tvekan om!I dont know how or where to start, here we standing again.
And i see know now from where we are, that our road has come to a end, tho we come this far. I dont know why, but i still cant see who you are....

How will i know who you Are ??


Såååååå jävla skönt är det !! Jag blev befodrad påj obbet nu i veckan till coach på ACE !! Fy fan vad det känns skönt !! Tråkigt bara att det blev lite sura miner på nån av säljarna, men va fan, jag fick ju jobbet pga attt jag ät så jävla bra på det !

Privat är jag en toffel, men jag kör över dig i Businnes Hombre.

Lek inte med elden, jag kommer bränna dig.Har inte suttit ner mkt på jobbet, men jsg älskar verkligen mitt jobb nu. Längtar rikgtigt till det !! Känns så jäkla skönt, men samtidigt så blir jag konfundersam. Spanien ?!  Hur blir det nu ?! jag behöver en bra enledning om jag ska lämna sverige nu. Lyckopillret ?


Borta bra men hemma bäst ? Vad är hemma för mig ?


Jag och Therese var på Wallamsn ni i veckan. Så jäkla bra skit !! Ett stort plus är att alla killar där är snygga, verkligen ALLA. Jag klagar inte, aldrig fel med lite ögongodis ;)
Vi hade hur kul som helst !! Senare runt 22, ringde lyckopillret och Marcus, dom skulle ut och spåra lite. Jag och therese hängde givetvis på, för att fira min befodran :D

Jag var highclass, som alltid och jag hade verkligen HUR kul som helst !! Trotts detta så blev det onödigt tjaffs, men som gick över till dagen efter =)

Alltid highclass =)Idag är det då lördag och jag och Therese ska till Wallmans och titta på Cabare, som Moulin Rouge fast i verkligheten !Ser fram emot det så fruktansvärt mkt !!

Har ju inte skött mig riktigt när det gäller bloggandet så kompenserar jag med lite ögongodis !!

(Självklart på mig)

Nu kan du stänga munnen !!!

Nu ska jag bada me Therese sen bär det av till wallmans för en Chillkväll !!

Seeee ya Suckers !!

//TopNotch


Välkommen Fucking Tisdag !!Såhär kommer jag avsluta mina kvällar f o m SEEEENAST Januari -09

Längtar som faen till Spanien !! Som barn drömmer sig bort i sina originella fantasier !!Men över till gårdagen:

Oj oj oj !!! Vet inte vad jag ska säga om jag ska vara helt ärlig. Efter en ganska sömnlösnatt med onödigt tjaffs, så känner jag mig hyffsat pigg ändå. Det enda jag vill slippa är tjaffs och att folk tror att jag är en tankeläsare och kallar mig trög och efterbliven när jag inte förstår varför den andra personen blir sur. Jag kan väl inte garanterat veta vrf just den blir arg !! Lr ?! Va faan begär folk av mig !!
 


Det som ingen ser
är att jag gör allt jag kan för att få dig nöjd och glad. Kalla mig toffel, bitch men sätter helt enkelt andras lycka framför min egen. Både på gott och ont, som allt annat i världen.
Vad mer kan man göra ?!
Frågan är ju vad är det bästa en annan människa kan göra för dig ?! Om du fick välja helt fritt ? VAAAD som helst !! Dö?! Ta avstånd från sin fuckade familj ? Döda kungen ?!?

Förvänta eller begär inte någonting av en annan människa, som du inte kan ge själv. DÄR har vi felet många av oss gör idag. Svartsjuka och sex är nog de största anledningar till bråk, just nu i vårt "Sambo-Samhälle".


Tänk dig förÄr människan så girig eller handlar det bara om osäkerhet ?! Har människan ett behov av att äga någon annan ?! Nu ere ju inte sexlekar vi talar om där den ena är dominant och piskar den underlägsnes röv helt fucking röd !! Utan i livet helt enkelt.

Sex är ju en anna sak !! ;) Men visst bara för att vi är inne på ämnet så kan vi ju fullfölja detta. Sex ?! Många har nog frågat sig vad som räknas som sex. Räcker det att torrjucka eller måste killen trycka in sig baguette i vår heliga birgitta ?!

Antar att alla har sin egen åsikt och jag vet inte ens själv vad jag definerar som sex, jag vet bara att det är jääääääkligt gött  !! Haha !!Lite ögongodis till alla babes med suget i blicken !!Hem o reta påven nu flickor och njut av en skön och lång orgasm !!!
Det hade iaf  Ebba Von Sydow behövt ?! (Av att dömma hennes blogg)

 Ebba Von Sydow Feat. DILDO

För mkt ?? Hahahaha !!! NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ !!

Dagligen förs disskusioner om helt meningslösa saker, men det är nog det som gör livet intressant !? Det är dom små sakerna som räknas. En gentleman uppskattas alltid av oss flickor oavsett hur fina i kanten vi är. Personligen blir jag förvånad när man träffar en artig kille. Fin i kanten är jag på vissa områden, men ett rejälv svettigt ligg är aldrig fel på dagsordningen !!

So long motherfuckers !!! //TopNotchDe säger att det är måndag ?!

Jag blir så jäkla lack asså !! ALLA kör på rent spel bara. Allt handlar om psykologi hela tiden, aldrig slappna av o bara va dig själv kanske borde stå next på listan ?! Det är svårt att hitta någon du kan vara dig själv med idag. Du är på ett visst sätt och då förväntar du dig att alla andra är likadana. Du har aldrig haft mer fel i ditt liv !!! INGEN ÄR SOM DIG !!! INGEN !!
Fast någon måste ju vara det delvis, eftersom det finns nån för alla =) Ingen kommer att " End up alone" TRO MIG !!

Det finns nån för alla, det gällerbara att ta reda på din filosofi: Ska du hitta den eller hitta den dig ??

Kärlek
kan få människor intresserade eller helt enkelt spy på dig. Kärlek är något folk alltid kommer att disskutera då det är ett sådant stort fokus på det hela tiden, nya matchmaking-sajter skapas dagligen.

Det finns nån för alla bildbevis finns !!! :S

Är kärleken så viktig för oss ? Att hitta en att dela livet med ? Finns det olika kategorier av människor, en del som vill ha samma person hela livet eller människor som vill göra nya upptäckelser och helt enkelt njuta av många olika ?! Därav kanske poly-förhållande kommer in, men det är ju ändå inte samma sak. Där älskar man ju en person ,men bara ligger öppet med andra, istället för otrohet. Raka rör och inget spel. (oftast, hoppas jag )
De sägs att ögonen säger allt om en människa, därav kan jag förstår att vissa människor har svårt att se en annan i ögonen. Är de rädda för att någon ska se vem de egentligen är ? Är det så hemskt att bli blottad av en annan människa ? Kan det inte vara skönt att någon faktist vet hur du fungerar ? Hade det lättat på stressen ör blir den större ?

Alla är ju olika, sicken tur !! Det innebär att alla regerar olika på diverse saker.

Vem är du ?

Oftsat löser sig det mesta per automatik, för min del iaf. Dock så kan man ju inte gå runt som en slapptask och hoppas på det bästa HELA tiden !!

Är detta din parkering ? Kanske dags att ta tag i livet ?!


Idag jobbar jag kväll, till 21:00 för att vara exakt. Känns jääääävligt segt ska det strykas under !!
Och jag vet inte vad jag har mig själv idag känns det som, efter helgens bussåkande !!!

Man vill så mkt i livet, jäkligt mkt ! Men alla vet ju att det ligger på ens eget ansvar att det inträffar och kommer bli till din verklighet. Hur fan går man till väga ?! Jag har inte en aning just nu hur jag ska få det jag vill ha, vilket skapar just mkt stress. Sen att sk kärlek inte tillhör vardagen gör mig mer stressad !!

Sen politik kan man ju alltid disskutera och folk har alltid en åsikt. Men av att dömma så verkar inte majoriteten av svenska folket nöjda med vad vår kära statsminister har presterat ?!Av att dömma ? Vem vill svenska folket ha ? Vem är det tanterna kör fitt-solo till ? Jag har självklart ingen offentlig åsikt om denna bild (haha?)

Nähä, jakten på livets mening fortsätter och än ser jag ljuset, men som alla vet, det kan ju för fan lika gärna vara ett tåg !!!
Men hoppet håller oss vid liv, det är ett faktum. Annars skulle nog jordens befolkning tagit självmord för typ 2000 år sedan ? Jag siktar allt högt me se till att landa mjukt =)

Over and out för denna gång !!//TopNotch

Dags att välkomna ågren !! SÖNDAG !!

Ja, sant som det är sagt så är det ju Söndag idag och jag har FEEEEEETE nackspärren ! Hur jäkla sönt är det på en skalla, ser ju ut som ett helvete på promenad !! Men det gäller att hålla humöret uppe och vackert le lodrätt istället för vågrätt ?! :S Fan !

Dont let the sun go down !!


Ja efter regn så kommer ju sol !!

Men även efter sol så kommer det regn och det är just vad som har varit i helgen nu, regn ,ren och lite till regn !!
Jag vill verkligen ifrån sverige, jag orkar inte sitta vid youtube med kameraformade händer och drömma mig bort till Robin Cooks " I wont let the sun go down on me " Jag vill flytta nu !!!!

Jag vill tillbaka till Spaniens varma stränder och allt skönt folk som kan säga hej utan att känns dig !!

Jag håller på att bli tokig !! Sverige är ju kallt som i en isbjörns rövhål !! "Snart är det jul"  Hör jag på gatorna, vilket innebär att snö kommer, kyla kryper sakta på sen kommer tomten ?!

Nä fy fan !! Ger mig varma vindar från spanien !!

Laddade ner "four Brothers"  nu, tänkte titta på den, sjukt bra !!! Sen ska jag även besöka det vanliga sushi stället här runt knuten, sen blir det kaaaaanske lite godis då jag nämligen ska åka buss sen. Kan ju va något gott att tugga på när man sitter och drömmer sig bort i bussen ?!

 ?!?!?!?

Ja, livets mening fortsätter jag att fundera på utan att ha kommit nån vart. Varför vill man veta livets mening ?! Alla kan ju inte ha samma, så vem bestämmer ? Är det jag själv ? Jag har inte den bleeeekaste !!! Haha !! men en sak livet givit mig är lycka, smärta men framför allt har jag insett att vissa saker hör till det förflutna.
  

Det finns bättre och sämre !!
Trotts ryktet om nån lägenhetsbordell på Cupen i Tallin, så tror jag på honom. Det som däremot är att Jones kusi asare och Enrico Cordoso Nazare, gjorde honom sällskap ?! Enrico har flickvän och Kusi har fru och barn ?! Detta stärke nog min teori om att det faktist bara finns svin som dessa killar. (Om ryktet är sant )

Det var verkligen "His Lost" För jag va en sådan jäkla toffel !! Gjorde allt han bad mig om. Jag kan inte förstå att en människa kan få mig till toffel ! jag kan inte det. Men Jan Tauer lyckades verkligen sen gick det som det gick, min eld inom mig som brann för honom, den slocknade helt enkelt. Den kommer alltid dock glöda, men aldrig brinna så för honom igen. Skänker honom en tanke iaf. Tycker dessa bilder visar en äkta Beckenbauer !!

Vad definerar en äkta TopNotch ?!Vet jag ens det själv ?

Ja lite diskussion om utseende och hur människor behandlar varandra som svin, måste vi ju även prata om. Men vem orkar bry sig ?! HEEELT seriöst ? Jag skiter i vart "Annika" köpt sitt rosa hårband, eller sina gummistövlar med blommor på. Jag bry mig inte för jag skiter i vilket !! Palla lyssna på sån skit. Vill jag lyssna på det så..?! Nej jag vill helt enkelt  inte lyssna på sånt skit.

Idag vaknade jag typ vid 13, men somnade vid ca 00 igår, så har sovit tretton timmar, man blir faktist trött av att åka buss ?!

Jag kickade en feeeeeting, drog 13 linor kokain och ska nu ta min dagliga Whiskey sen be för mitt liv, innan jag får en psykos och tuppar av. Eller ser jag Mona- Lisa sitta jämte mig ?Hahahaha ! Klart jag inte håller på med knark !!
Vad min lycka och svaghet ligger vet jag iaf ;)
Vet jag ens DET själv ? Mkt vet man, men inte alltid det man vill veta ?!
Nähä, nu ska jag köpa sushi och kolla på four brothers !! Se ya motherfuckers !!!
//TopNotch


Torsdag och fint besök väckte mig idag =)

Idag vaknade jag av att det ringde på dörren, det va finbesök hemifrån Småland, Ljungby !!  Gustav stod utanför dörren !! Vi hade bestämt kl 10:00. Jag vaknade HEEEELT yrvaken !! Hahaha !! Hur snygg är man som nyvaken ?! Haha !! Dock har han sett mig sådan förr, med tanke på att vi ha umgåtts mkt både på det ena och andra sättet !!Gick till Café 60 och käkade frukost ihop, hur kul som helst att få träffa någon hemifrån !! Så jäkla skönt !!

Tolkningsfåga ??


Idag är jag på bra humör, trotts att jag är sjuk och ser ut som en sönerknarkad narkoman som hänger 24/7 på plattan o suktar efter lite heroin. Eller en sönder-dankad alkis-morsa, frånskild med tre barn på halsen. Jag ser ut som K A O S !!

Så ser ni mig stå på Sveavägen


Nääääääää, så allvarligt är det inte ;) Jag är ALLTID HighClass !!

Vann en biobiljett nu faktist, det är ju så när man är kung på sitt jobb och det mesta faktist. Jag är nog faktist bra på allt. Kanske skulle bli lite mer kultrerad istället för att veta vrf vi hickar och hur mkt IQ det krävs för att öppna en dörr. Te x Varför vi hickar är att vi få kramp i diafragma muskeln och det krävs 14 i IQ för att öppna en dörr. Så AKTA ER KILLAR !! Låt tjejen öppna dörren om ni drar hem henne från Stureplan !! :S Skenet bedrar !! Ta de minder snygga istället så kanske hon kan torka sig själv i röven efter hon bajsat (Förhoppningsvis)

Jävla brudar asså !! Slynor i princip hela bunten, och IQ befriade testosteron - Bomber !!!

Det värsta är tjejer som ligger runt som en fucking spermabank, men sedan inte står för det ! Herregud tjejer !! Tyvärr är det så i dagens läge att ligger tjejer runt så är dom hoes, det är ett faktum och killar som är likadana är som pappas lilla "He-Man" Det vet alla. Egentligen, en brud som ligger runt, gillar ju det. Då är hon förmodligen väldigt kåt av sig, så det är bara att tacka och ta emot. Hon är ju inte helt dum i huvudet bara för att hon gillar snopp ! Det ligger ju i vår natur ?!
Det kanske handlar om att man ska kunna skryta som kille, att man fick i säng en sk "svår" Brud !? Är det lite prestige vi snackar om killar ?! 

Men hande på hjärtat vilken väljer ni killar ?!

Snygg tjej me IQ som gillar att ligga ?


Eller Trög brud med 12 i IQ som leker svår ?!Personerna har självklart inget med texten att göra !

Men helt seriöst ?! VEM hade du valt ?? Allt är ett spel, som handlar om att leka svår. Tjänar tjejer på de lr gå vi bara miste om en skön sexupplevelse ?! Sen att alla blondiner klassas som tröga är ju med ett faktum som vi inte kan stoppa under mattan. Men Blondiner är ju bara ögongodis, det är ju ingen som ta en blondin på allvar !! Det är ju synd om oss som har ett högt IQ och inte passar i brunt, så antingen får vi vara fula eller klassas som tröga ?! Det är ju som att säga till en person som sitter och ska dö, vill du köra på c4:an eller K-Pisten ? Jävla samhälle, sug min röv !!

SUUUG MIN RÖÖÖV !!
Jag tackar nu för mig och alla önskar alla blondiner LYCKA TILL IDAG ! Ligg runt och Stå på er, Enligt mig så finns det inga dumma blondiner, bara avundsjuka brunetter ;) Optimist till 1000% är jag med :D

See u suckers !! ;) //TopNotch


Onsdag och redan lovat för mkt ?!

Onsdagen, mitten av veckan, folk är glada för de se ett slut på en arbets vecka och jag skiter i vilket då onsdag kommer nästa veckan igen. Idag jobbar jag kväll, och det suger fet jäkla hingst-penis !! Inte det minsta kul om jag ska säga det.Idag slutar jag som sagt sent. Efter jobbet ville Lilla sjöjungfrun hitta på nått med mig och Therese. få se om jag palla, kan ju fråga lyckopillret om han vill hänga på. =)


Igår kollade jag på Offside med lyckopillret, den filmen är ju sjukt bra asså ! Sedan blev det nån film som hette Players (Hans val) jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, det handlar helt enkelt om en kille som har typ 2000 brudar och playa dom allihopa, filmen visar HUR man ska playa tjejer, HUR du få dem att lita på dig och så håller det på. Alla med lite IQ vet ju att det bara handlar om psykologi, olika färger, röda gröna och för er som inte fatta finns det tyvärr ingen hjälp. Ni är Fiskmåsar, GRATTIS !!! FEAT./ VS


Alla har blivir utsatta för spel, men frågan är ju bara om du finner dig i det ?!


Just nu så lyser solen över Gärdet och folk börjar röra på sig, men jag hoppas på fucking jäkla ösregn idag !! Det hade vatt så jäkla skönt !! Komma hem helt genomsur och lägga sig i ett varmt skumbad !! Sug på den motherfuckers !!

Jag hade fan bara velat vara hemma idag o vila, jag känner mig feeeeett förkyld och kan jag andas är jag evight tacksam.
Mkt funderar jag på dagligen, jag tänker kanske t om för mkt haha ! Men jag är ju smartare än de flesta här i Sthlm. (vilket vi har fått bevis på ett FLERTAL ggr!!!)


Jag tröttnar verkligen aldrig på mina arbetskamrater !! Vi har heta disskusioner som handlar allt från filmer till politik. Alla vill säga sin åsikt oxh till slut när det gå överstyr så spiller någon ut ett glas vatten på datorerna och alla andra skratta. Det är ALLTID nån som retar en annan !! Alla hänger på och andra hade nog sett det som mobbning, men jag ser det bara som en stark gemenskap !!!

Sommarhajk dör aldrig ut ! Men när dialekten från karlstad övergår till olika citat från porrfilmer, t ex ridskolan då sätter ett gott garv och jag få ett förlängt liv :D Tack ACE !!!

För att få en bild av de olika karaktärer som är mina arbetskamrater och dessutom förgyller min dag så vänligen läs följande !!

" Tjena Yusuf, hur står det till ?
Här på Provoice står det still.
För ända sen du slutat
har ordrarna helst slutat spruta.

Det är kaos här på bygget
och vi känner ingen trygghet
Fastän Mia gör sitt bästa
så är det inge ordning på de flesta.

Ingen är motiverad
Jocke vill helst bli kremerad
Vi har ont i våra magar
och Erik har vi inte sett på flera dagar.

Uppstarter tar Sabina
fast hon bara grina
För när vi på dig tänker
finns inget annat som gjälde skänker.

Våra dagar känns tunga,
Martin har slutat sjunga.
Våra samtal får ingen action
när vi inte få höra sadisfaction.

Fastän vi gör allt vi pallar
sitter alla mest och lallar.
Elin är helt apatisk
kommer till jobbet varje dag bakis.

Frida har lämnat oss för kombi
Felix liknar mest en zombi.
Men vi gör vårt bästa
men det blir ganska slött för det mesta.

Stämningen har blivit slapp
Provoice har gått back flera hundra papp
Vi känner oss gansla låsta
kom tillbaka till Provoice, din ÅSNA"     FEAT / VS


Lycka till idag o låt kärleken leda din väg !!!!


SEEEE YAAA HOMBREEEEEEEEEES !! // TopNotchVill vi påverka vårt öde ?

Det känns som om någon har stoppat upp bomull i näsan på mig, är så in i h*lvete förkyld och hostar som ett  jäkla gnu !! Kallt som i en isbjörns rövhål är det med ute, samtidigt som sverige leker Sahara !! Det blir skönt om jag flyttar till Spanien i jan -09.


va hemma hos lyckopillret igår med massa medicin då han ligger sjuk som fasen, med hosta och feber.  Alla verkar vara sjuka nu här i Sthlm, varenda människa hostar lr nyser. Kollade på filmen Forget about Sarah Marshall igår med lyckopillret ! Fy faaan va bra den va, Hahaha !! Så jäkla klockren ! Skönt med en film som visar att tjejer är slynor !! Alla verkar fan vara idioter numera !!


Är det bara jag som har kvar lite IQ ?!

Människor verkar inte respektera varandra längre, och alla finner sig i det ? Hade någon uppfört sig respektlöst mot mig hade jag blivit som en fucking jävla lejonhona med ungar !!!
Idag ska jag åka buss tro jag, lr så tar jag en promenad hem. Kan vara skönt att rensa tankarna lite nu när jag verkligen bestämt vad jag vill i livet. Jag blir deppig av sverige, känns osm att det inte har nått att ge mig just nu i mitt liv. Det faktum att det bara finns en person som gör så att mitt liv bli som jag vill är ju faktist jag själv, faktist !!

På jobbet är många arga för en FÖR låg provision, vissa säger t o m att chefen är opedagogisk med taggarna utåt. Frågan är om man hitta en chef som alla tycker om, eller om det bara handlar om inställning ?!

Att en person kan få dig att må bra genom fysisk beröring är ju vetekskapligt bevisat, att det känns tryggt är ett faktum. Lättaste sättet att vinna en människan förtroende är just genom öm fysisk beröring, tex på ryggen, armarna dvs så lååååångt infrån intima delar hahah !!

Mycket babbel bli det ibland och diskussioner uppstår. Idag på jobbet har martin inte sjungt, han är nog lite låg i humöret. Martin är nog ProVoice och Ace´s Messiah ?! Lite av en poet, hans visa ord. Martin lyser upp min vardag, för han är så jäkla rolig !! Igår satt jag och grät för han va så sjukt rolig ! Hahaha !!

Martin är kung

Vart livet tar oss vet vi inte, men vill vi påverka ?! Kan vi påverka ?!

Seee ya Hombres !!

Over and out //TopNotch

Välkommen härliga måndag ?! :S

Helgen va helt magisk !! I fredags chillade jag och lyckopillret bara hemma o kollade film, med tanke på vad lördagen hade att ebjuda !! På lördag förmiddag bar det av till Barkaby, på streetcar fest !! Jag säger bara FAAAAN va bilar är roligt :D Helt sjukt va människor gör med bilar, jag beundrar verkligen folk som gör detta och ger mig lite ögongodis !


Härligt ögongodis !!
             

Det kittlar gytt på här och där när man ser detta ;)


      Det kittlar till !!                                                         

Kl va fyra när vi lämnade tillställningen, då jag hade en mkt viktig plats att vara på, nämligen Absolut Vodka tillställningen på hotellet ! När jag, Amanda och resten av tjejerna anländer fattas det en tjej som är sen. Alla går in utom jag och amanda som väntar in den sista partypinglan.

Tids nog så dyker hon upp och vi gör entre på hotellet där skumpan flödade redan vid tidig timme. När vi kommer in går vi ner en trappa och skymtar VIP- bordet med sällskap som väntar på oss !! Skumpan är upphälld och snacket kommer igång bra. En Mr.Meyer börjar prata med mig om allmänt jobb och livet, han är mkt trevlig och inte edt minsta sliskig som det flesta män brukar vara när det gäller "småflickor" han lyssnar på vad jag säger och ge bra respons !! Efter nån timme berättar han om en fighting tävling som ska hållas i Dubai mars-April 2009, där Mike Tyson bla ska uppträda med andra stora fighters. Det han letar efter är Modeller osm ska vara där, och detta sitter han och erbjuder mig, att åka till Dubai och gå som modell på en fighting gala !? WEEEIIIII !! Det hade varit så jäkla kul !!

Men som alla vet så snackas det mkt skit med, Guld och Gröna skogar och sen dras stolen undan för dig ändå. Men Jag hör av mig till honom och hoppas på det bästa men förvänta mig det värsta !!

Antingen blir det Fiasko ?!
 


                                   
                  

Eller  HIGHCLASS !!


När kolckan rörde sig mot 00:00 rörde vi oss på Solidaritet, där vi alla givetvis var VIP och även där väntade det ett VIP-bord till oss. Ny skumpa att skölja ner och sällskapet va verkligen inte att klaga på !! Mkt trevligt hade vi, trotts att brudarna på Stureplan verkligen har NOLL IQ !! Dom är som tomma, lr så spelar dom jäkligt bra !! Men nått ere iaf, men det ger mig ett  RIKTIGT gott skratt så jag klagar inte för mkt ; )        
Senare på kvällen, eller snarare natten då klockan va ca 02:30 rörde jag mig mot ICE, då min lilla habibi Johan jobbar där. Träffade även Piff och Puff, Bill och Bull eller hu m,an ska beskriva Anders och Sega Senan ! Vi drog till Village, då våra kära vänner jobbar som vakter där och vi ville hälsa på lite. Tråkigt nog va det djuriskt mkt kö och min kropp va helt utsliten så jag pallade inte vänta, så vi drog till Berhns istället o där träffade jag mitt lyckopiller :D Min kropp skrek åt mig att gå hem, vilket vi gjorde. Alla drog hem till lyckopillret, utom Bill Och Puff för dom drog hem. Väl hemma hos mitt lyckopiller blev det käk o chill, gick o la oss vid 05:00, vilket vanligtvis är tisdigt för en partysnubbe som jag. Men alla måste vi lugna och dra ner på det goda vi kallar alkohol. Nu när jag har ett lyckopiller, behöver jag inte ta sönder min kropp längre, vilket jag är tacksam för.

Att träffa ett sådant lyckopiller som jag har gjort, trodde jag inte kunde hända i Sthlm, där ytlig och dryghet är ett faktum och det enda som räknas. Att hitta nån som tänker på samma sätt och som få dig att tänka till, its a KEPPER !! Att personen faktist visar starka tecken på interlligens, ödmjukhet och respekt är som att vinna den stora vinsten på miljonlotteriet ! Jag är en vinnare helt enkelt !! Hoppas bara att vinsten gör mig till vinnare varje dag ca 60 år framöver !!

Nu säger jag over and out för denna gång !! SEEE ya hombres!! // TopNotch

RSS 2.0