Fredag och folk ska in i den sk "Dimman"

Galet längesen man skrev i bloggen nu, men har faktist inte tagit mig tid till det. Just nu så flyter allt verkligen på hur bra som helst !!! Många fiskar finns det i havet det vet alla, men jag råkar faktist har fastnat för en speciell, vilket inte har hänt på många år faktist. Han har respekt, sjukt galet bra humor. Är lika skev som jag och som det står i mitt horoskop (Skytt)

"Skyttar älskar sex, men för att behålla en skytt, måste du precis som i sport...Prestera"


Goda egenskaper

Skytten är optimistisk, vidsynt och energisk som person. Du är intelligent och nyfiken, och brinner av att ständigt upptäcka och prova nya saker.

I sällskapslivet är du varm, ärlig och omtänksam. Skytten har många vänner och de ser dig som en glad optimist som har förmågan att sprida glädje och positiv energi omkring sig.

Du är kreativ och djärv, och bra på att se helheter. Du sitter inte inne med något utan vågar ta ut svängarna i det du gör och säger.Så tänker du:

Du funderar ständigt över nya små och stora äventyr att förgylla ditt liv med. Du älskar att lära dig saker och ting och tycker om att ta lite risker. Du älskar din frihet och avskyr stiltje och slentrian.

Du håller hårt på ärlighet och sanning och drar dig inte för att säga vad du tycker, i vått och torrt.

Kärlek och vänskap

Så ser du på kärlek och vänskap

I kärleksrelationer gör din öppenhet, ärlighet och vänlighet att du lätt får kontakt. Du är generös med dina känslor, men vill samtidigt akta dig för att binda dig för fort. Blir kraven för höga bryter du direkt, eftersom du ständigt lyder din inneboende frihetssträvan.

Din partner bör därför dela denna syn och fungera på samma sätt för att det ska lyckas. Utan frihet och spänning kommer du tappa all inspiration och lust.


Här finner du goda vänner och kärlek

Du passar mycket bra med Väduren och Lejonet. Även med Stenbocken kan det finnas goda förutsättningar. Sämre förutsättningar har du med Kräftan och Jungfrun.Element

Skyttens element är eld.


Kända Skyttar

Frank Sinatra, Bette Midler, Brad Pitt, Björn von Sydow, Monica Seles, Liv Ullman, John Malkovich


Mindre goda egenskaper

Ibland blir ditt filosoferande över äventyr och spänning så dominerande att du glömmer mer jordnära och "vanligare" saker. Du tänker helhetsmässigt och storslaget, men har en tendens att vilja undvika de ack så viktiga detaljerna i de planer du smider fram.

Du är otålig och tycker inte om för mycket bindande ansvar. Ditt friska mod gör att du ibland också tar alltför stora risker - vad det än må handla om. Då blir du istället direkt dumdristig och huvudlös.


Yrken du passar inom

Du passar bra i yrken där du får fritt spelrum och ges chansen att ständigt prova nytt. Du älskar utmaningar och är bra på att lösa problem.

Ditt intresse för språk och samhälle är stort och därför skulle läraryrket passa dig bra, eftersom du också har förmågan att motivera och lära ut något du kan.

Din argumentationsförmåga gör dig också till en bra försäljare eller mäklare. Andra passande yrkesområden kan vara föreläsarverksamhet, resebranschen och prästväsendet. En bra författare skulle du också bli, genom ditt rika livsinnehåll.


Färger, siffror m.m.

Färger: Skyttens astrologiska färger är gult och djuprött.

Tursiffror: Den astrologiska tursiffran är 4.

Växter/blommor: Mimosa

Stenar: smaragd

Planeten du styrs efter

Den planet som Skytten styrs efter (påverkas starkast av) är Jupiter.


I helgen så blev det fest för hela slanten då det var Elins sista helg innan hon åkte till Istanbull på modelljobb i en månad. Så det blev Cafét och village denna helgen då vi inte pallade ta oss till köket.....

blev en rolig kväll i lördags, Elin mådde dåligt så hon och Jonas satt ner i sofforna vid Borden där nere o chillade, medans en annan fuckade ur TOOOOOOOTALT på dansgolvet :DI onsdags så blev det utgång, då några säljare vunnit en middag så vi drog till Nivå 22, för att sedan dra vidare mot Village. Kom hem vid 04:00, somnade vid 5 ca. För att sedan gå upp till jobbet vid 7 hahah !!! ALLA vart helt Slut !! Men kul var det iaf !! :D.

Therese kommer hit till helgen och det ska bli skönt att träffa henne, saknar alla där hemma nått fruktansvärt mkt !! men mitt li vär i Sthlm, så ere.

Ska nu köra det sista peppande racet och sen bege mig !!! seeeee you Fuckers !!!//TopNotch
 


Kommentarer
Postat av: Therese

Hej gumman! Ar du och micke ihop nu? :) Pussas pa dig

2008-10-27 @ 05:41:00
URL: http://theresegoesabroad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0