Everything will be the same if we dont wake up and make a change !!!

Det är sant som det är sagt, det är dags att bestämma sig för vart man är på väg här i livet. Dags att vakna och se vad som håller på att hända, låt inte livet rinna ur dina händer som vit sand från medelhavets stränder. Ta tag i saken få tummen ur röven och våga att misslyckas, det gör dig en erfarenhet rikare. Tänk över ditt liv, men låt inte livet leka med dig.
Du är inte ensam om att inte veta vart du är på väg i livet, alla kommer till den punkten någon gång.  Få ju för fan våga ta fram djävulen i dig ibland !! Alla har viljan att lyckas, så hur blir det ?! Ska du låta livet leka med dig eller ska DU leka livet ?!

Är det ditt ansikte som du ser ?Ta fram vinnarskallen för faaaan !!!!!Kanske dags !!??!!

Även mina tankar går mkt kring vad jag vill i livet, jag vet vad jag vill. Planen ska läggas och ord ska bli till handling inom en snar framtid.

Som sagt det är dags att sluta leka runt och ta sig i kragen och hitta en ordentlig Påg, dock är det ganska svårt med tanke på att människors EQ verkar vara på botten blan dy och skit !!!


En människa kan förändra ditt liv. Du blir helt tagen av personen och du bry dig inte om något annat än att vara med just den. TÄNK DIG FÖR !! I slutändan är det bara du som förlorar på det. Att bli så uppslukad av en annan människa och praktiskt tagen planerar sitt live fter den, är inget jag rekomendera. Då jag kom på vad jag höll på med, var det för sent, jag var redan helt förlorad till den personen. Jag gjorde allt, hade han bett mig döda kungen hade jag gjort det. Han hade defenitivt inte gjort samma sak för mig !!

En människa kan verka vara allt du drömt om, men inuti skalet gömmer sig allt du du fruktat i hela ditt liv. Du blir sviken och din tillit till allt bra i livet raserar, allt du trodde på var bara en lögn.
Människor sluta aldrig förvåna mig och komemr aldrig att göra. Det jag söker är kan vara omöjligt att hitta ?! Inget tjaffs, onödigt jidder och bara ha kul tillsammans. Helt enkelt ha samma värderingar och mål i livet. Finns det någon som våga hänga på mina ?! Finns det någon som är lika våghalsig ?! Lika impulsiv och spontan ?! INTE EN FUCKING ANING !! Men om du hittar någon så säg gärna till.

Hos dig var jag stark, mot dig var jag underbar och hade vad jag trodde var allt.
Men jag vågade inte stanna kvar, när du inte såg, när du inte rörde mig.
Du hitta nån annan.

Vart tod du vägen ?  När föddes tomma ord ? Utan ett ord och utan längtan.
Vi kunde inte se, tiderna förändras så stod vi plötsligt där, tillbaks på ruta ett.

Vad sa din inre röst ? Vi kunde inte se, kunde inte ta oss tillbaka.
Nu letar vi båda efter någon att hålla kär. Nu står vi plötsligt här.
Utan ett ord och med en stor vägg emellen oss.

?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!!!!!!!!!!!!!!!!

Va faaan är problemet !?

Nu ska jag dra mig hemåt snart, vatt på jobbet sen 08:45 i morse. ta det lugnt och glöm inte säkerhetsbältet i sänghalmen !!!!!See ya fuckers !!!!! :D

//TopNotch  I love ya´ll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0