Fredag och folk ska in i den sk "Dimman"

Galet längesen man skrev i bloggen nu, men har faktist inte tagit mig tid till det. Just nu så flyter allt verkligen på hur bra som helst !!! Många fiskar finns det i havet det vet alla, men jag råkar faktist har fastnat för en speciell, vilket inte har hänt på många år faktist. Han har respekt, sjukt galet bra humor. Är lika skev som jag och som det står i mitt horoskop (Skytt)

"Skyttar älskar sex, men för att behålla en skytt, måste du precis som i sport...Prestera"


Goda egenskaper

Skytten är optimistisk, vidsynt och energisk som person. Du är intelligent och nyfiken, och brinner av att ständigt upptäcka och prova nya saker.

I sällskapslivet är du varm, ärlig och omtänksam. Skytten har många vänner och de ser dig som en glad optimist som har förmågan att sprida glädje och positiv energi omkring sig.

Du är kreativ och djärv, och bra på att se helheter. Du sitter inte inne med något utan vågar ta ut svängarna i det du gör och säger.Så tänker du:

Du funderar ständigt över nya små och stora äventyr att förgylla ditt liv med. Du älskar att lära dig saker och ting och tycker om att ta lite risker. Du älskar din frihet och avskyr stiltje och slentrian.

Du håller hårt på ärlighet och sanning och drar dig inte för att säga vad du tycker, i vått och torrt.

Kärlek och vänskap

Så ser du på kärlek och vänskap

I kärleksrelationer gör din öppenhet, ärlighet och vänlighet att du lätt får kontakt. Du är generös med dina känslor, men vill samtidigt akta dig för att binda dig för fort. Blir kraven för höga bryter du direkt, eftersom du ständigt lyder din inneboende frihetssträvan.

Din partner bör därför dela denna syn och fungera på samma sätt för att det ska lyckas. Utan frihet och spänning kommer du tappa all inspiration och lust.


Här finner du goda vänner och kärlek

Du passar mycket bra med Väduren och Lejonet. Även med Stenbocken kan det finnas goda förutsättningar. Sämre förutsättningar har du med Kräftan och Jungfrun.Element

Skyttens element är eld.


Kända Skyttar

Frank Sinatra, Bette Midler, Brad Pitt, Björn von Sydow, Monica Seles, Liv Ullman, John Malkovich


Mindre goda egenskaper

Ibland blir ditt filosoferande över äventyr och spänning så dominerande att du glömmer mer jordnära och "vanligare" saker. Du tänker helhetsmässigt och storslaget, men har en tendens att vilja undvika de ack så viktiga detaljerna i de planer du smider fram.

Du är otålig och tycker inte om för mycket bindande ansvar. Ditt friska mod gör att du ibland också tar alltför stora risker - vad det än må handla om. Då blir du istället direkt dumdristig och huvudlös.


Yrken du passar inom

Du passar bra i yrken där du får fritt spelrum och ges chansen att ständigt prova nytt. Du älskar utmaningar och är bra på att lösa problem.

Ditt intresse för språk och samhälle är stort och därför skulle läraryrket passa dig bra, eftersom du också har förmågan att motivera och lära ut något du kan.

Din argumentationsförmåga gör dig också till en bra försäljare eller mäklare. Andra passande yrkesområden kan vara föreläsarverksamhet, resebranschen och prästväsendet. En bra författare skulle du också bli, genom ditt rika livsinnehåll.


Färger, siffror m.m.

Färger: Skyttens astrologiska färger är gult och djuprött.

Tursiffror: Den astrologiska tursiffran är 4.

Växter/blommor: Mimosa

Stenar: smaragd

Planeten du styrs efter

Den planet som Skytten styrs efter (påverkas starkast av) är Jupiter.


I helgen så blev det fest för hela slanten då det var Elins sista helg innan hon åkte till Istanbull på modelljobb i en månad. Så det blev Cafét och village denna helgen då vi inte pallade ta oss till köket.....

blev en rolig kväll i lördags, Elin mådde dåligt så hon och Jonas satt ner i sofforna vid Borden där nere o chillade, medans en annan fuckade ur TOOOOOOOTALT på dansgolvet :DI onsdags så blev det utgång, då några säljare vunnit en middag så vi drog till Nivå 22, för att sedan dra vidare mot Village. Kom hem vid 04:00, somnade vid 5 ca. För att sedan gå upp till jobbet vid 7 hahah !!! ALLA vart helt Slut !! Men kul var det iaf !! :D.

Therese kommer hit till helgen och det ska bli skönt att träffa henne, saknar alla där hemma nått fruktansvärt mkt !! men mitt li vär i Sthlm, så ere.

Ska nu köra det sista peppande racet och sen bege mig !!! seeeee you Fuckers !!!//TopNotch
 


Niki Belucci - Fan va grym hon är !!!

När jag hörde hennes låt första gången reagerade jag inte ens för jag tycker oftast att house låter likadant med samma takter hela tiden...men Lyckopillret fick upp min syn på spec hennes musik. Jag rekomendera verkligen att gå in på http://www.youtube.com/watch?v=KFkSdO7DGX0&feature=related eller http://www.youtube.com/watch?v=S8KetbtnfBY och lyssna på hennes musik, hon är helt outstanding !!!!!!!!!
Hon är verkligen en Grymt bra Dj, Sund att man missade henne på Amba i tors :(

Igår var det Hejdå-fest för Zäta, som flyttar till australien imon...Det blev en nykter runda på cafét, en snabbis förbi Village och sen bar det hemåt. Alltså med andra ord inget spec hände igår som är värt att nämna.

Ikväll vill jag bara mysa med film och bra sällskap. Har tröttnat på att gå ut o festa faktist. Vill bara flytta till Spanien nu innan jag blir tokig !!!!!!!!!!!!!!!!!! Seee ya´ll =)


Everything will be the same if we dont wake up and make a change !!!

Det är sant som det är sagt, det är dags att bestämma sig för vart man är på väg här i livet. Dags att vakna och se vad som håller på att hända, låt inte livet rinna ur dina händer som vit sand från medelhavets stränder. Ta tag i saken få tummen ur röven och våga att misslyckas, det gör dig en erfarenhet rikare. Tänk över ditt liv, men låt inte livet leka med dig.
Du är inte ensam om att inte veta vart du är på väg i livet, alla kommer till den punkten någon gång.  Få ju för fan våga ta fram djävulen i dig ibland !! Alla har viljan att lyckas, så hur blir det ?! Ska du låta livet leka med dig eller ska DU leka livet ?!

Är det ditt ansikte som du ser ?Ta fram vinnarskallen för faaaan !!!!!Kanske dags !!??!!

Även mina tankar går mkt kring vad jag vill i livet, jag vet vad jag vill. Planen ska läggas och ord ska bli till handling inom en snar framtid.

Som sagt det är dags att sluta leka runt och ta sig i kragen och hitta en ordentlig Påg, dock är det ganska svårt med tanke på att människors EQ verkar vara på botten blan dy och skit !!!


En människa kan förändra ditt liv. Du blir helt tagen av personen och du bry dig inte om något annat än att vara med just den. TÄNK DIG FÖR !! I slutändan är det bara du som förlorar på det. Att bli så uppslukad av en annan människa och praktiskt tagen planerar sitt live fter den, är inget jag rekomendera. Då jag kom på vad jag höll på med, var det för sent, jag var redan helt förlorad till den personen. Jag gjorde allt, hade han bett mig döda kungen hade jag gjort det. Han hade defenitivt inte gjort samma sak för mig !!

En människa kan verka vara allt du drömt om, men inuti skalet gömmer sig allt du du fruktat i hela ditt liv. Du blir sviken och din tillit till allt bra i livet raserar, allt du trodde på var bara en lögn.
Människor sluta aldrig förvåna mig och komemr aldrig att göra. Det jag söker är kan vara omöjligt att hitta ?! Inget tjaffs, onödigt jidder och bara ha kul tillsammans. Helt enkelt ha samma värderingar och mål i livet. Finns det någon som våga hänga på mina ?! Finns det någon som är lika våghalsig ?! Lika impulsiv och spontan ?! INTE EN FUCKING ANING !! Men om du hittar någon så säg gärna till.

Hos dig var jag stark, mot dig var jag underbar och hade vad jag trodde var allt.
Men jag vågade inte stanna kvar, när du inte såg, när du inte rörde mig.
Du hitta nån annan.

Vart tod du vägen ?  När föddes tomma ord ? Utan ett ord och utan längtan.
Vi kunde inte se, tiderna förändras så stod vi plötsligt där, tillbaks på ruta ett.

Vad sa din inre röst ? Vi kunde inte se, kunde inte ta oss tillbaka.
Nu letar vi båda efter någon att hålla kär. Nu står vi plötsligt här.
Utan ett ord och med en stor vägg emellen oss.

?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!!!!!!!!!!!!!!!!

Va faaan är problemet !?

Nu ska jag dra mig hemåt snart, vatt på jobbet sen 08:45 i morse. ta det lugnt och glöm inte säkerhetsbältet i sänghalmen !!!!!See ya fuckers !!!!! :D

//TopNotch  I love ya´ll

RSS 2.0