Sett Porrfilmen 100 ggr och börjar tröttna ?!

Börjar med nått fint att titta på, SOM vanligt !! Min Elin !! :D Vi Saknar dig !!!
Idag är saknaden efter dig större, vilket den bli efter varje dag som går. Jag hade kunnat hoppa på nästa möjlighet att åka till dig, det vet du. Längtar tills jag få krama om dig !!

Vill va hos dig...Det var en helt vanlig onsdag sommaren 2008 och jag o min kära vän, Sebbe skulle gå ut, som vanligt ! Jag hade inte klätt upp mig spec mkt, vi skulle ju bara till utecompagniet och ta en flaska rosévin. Givetvis så slutade det inte vid en flaska utan det blev nån till. Vi förflyttade oss till Laroy, eftersom hans vän är klubbis där. När vi går in till baren vid dansgolvet blir jag stum. Jag ser Dig. Du följde med hem den natten och där börjar sk vår historia....

Alla saknar vi nått eller något, det är ett faktum. Dock tänker inte jag (som vissa andra) Bara sitta och vänta på att nått ska hända. Jag skiter blank i vad folk tycker med, vem fan orkar bry sig och lägga mner energin.

" Lyssnar du för mkt på andra, blir deras ord din verklighet " Citat av Hawal Kareem den smartaste person jag någonsin träffat och en av mina stora förebilder !!
Jag skiter helt enkelt i vad det flesta människor säger, för jag orkar inte bry mig. Trött på folk som sätter sig över huvudet på människor och tro att dom kan/vet bättre. Visst det kanske dom vet men människans hjärna fungerar så att vi måste oftast göra misstaget själva för att inse hur dåligt/farligt det är.

Är så väldans trött på jobbiga och dryga människor!!
Alla är så himla agressiva och negativt inställda...


Människors ilska kan man ju diskutera med...SUCK !! Läs själv !!

Inte bara Zidane tappar huvudet. Cyklister gör fuck off-tecken åt bilister som kör för nära. Kunder snäser butikspersonal. Elever hotar lärare. Vi blir alla allt argare, menar en dansk professor.

- Något har hänt i samhället. Vi blir lättare arga. Vi blir oftare arga och vi blir dessutom argare, säger professor Lars-Henrik Schmidt, som själv blir arg åtminstone en gång om dagen.

Har han rätt, blir vi alltfler som går omkring och känner oss kränkta och indignerade över de oförrätter vi anser att våra medmänniskor ideligen utsätter oss för.
Det gör oss inte till särskilt trevliga typer att umgås med, men vi är i alla fall ett mindre hot än de som laddar och ältar och får allt kortare stubin. Till sist behövs bara en gnista för att de ska explodera.

Vissa varken surmular eller laddar. De mister besinningen direkt och reagerar med ett raseri vars följder de just då är fullständigt likgiltiga för.


Illustration: David WibergDet är av dem den sommar-vikarierande kassörskan på Ica får veta att hon ska passa sig jäkligt noga när rätt pris inte är inprogrammerat i kassan.

Det är då fotbollsstjärnan Zidane tappar huvudet, sänker det och kör det i bröstet på Materazzi.
Och det är då en cyklist med en treåring i barnsadeln sparkar till en BMW så att en lika besinningslöst rasande bilförare kastar sig ut för att göra upp.

Lars-Henrik Schmidt, som är rektor för Danmarks pedagogiska universitet och professor i filosofi, arbetade på en bok om respekt när en helt annan bok trängde sig på. "Om Vreden" kom ut i Danmark häromdagen.
- Problemet är inte att vi blir arga. Ilska kan vara berättigad och är inte nödvändigtvis en dålig känsla. Vrede kan försätta berg om den kanaliseras på ett vettigt vis, säger han.
- Problemet är att vi tycks ha allt svårare att göra något konstruktivt av ilska. Den måste ur kroppen, men raseri är ett dåligt sätt. Förr talade man om arga unga män. Nu handlar det snarare om generationer av ilskna människor.

Jag saknar Elin med !! MIn extremt goda vän som för tillfället är i Istanbull på jobb...Jag skäner dig en tanke varje dag, men också här på bloggen gullet !!!Så vacker att det gör ont !!
Man får helt enkelt inte nog av henne !!Nu är det dags för mig att försöka sova...Uret är inte så mkt, men Palla inte med folk just nu...Ont i ryggen har jag med hahaha !! Jävla skit ;)

Saknar dig iaf, det ska han veta....Ses snart !!!!

Pisk o smisk !! /7TopNotch


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0