Pour Que Tu M'Aime Encore !!

http://www.youtube.com/watch?v=cHyf2p_jgYk


Livet har sin egen mening, men KAN vi påverka den ?! Jag vill gärna tro det, men att vissa saker är förutbestämda att inträffa. Jag tror att det finns någon för alla, men ordspråket " Man måste kyssa många grodor, innan man hittar prinsen" stämmer. Men alla behöver vi någon, alla behöver vi närhet och kärlek. Jag behöver dig......
Just nu vill nog många bara flyga iväg, glömma och stoppa huvudet i sanden. Apotekets antidepressiva slår nog rekord i år, med tanke på hur sorgsna svenskar är och bara klaga. Men flytta då för faaan om det inte passar !!! Som sagt, att snart ser vi en artikel om hur Apoteket beställer in extra doser av antidepressiva med tanke på hur alla jävla svenskar bara klaga !!!Alla vill hitta kärleken i sitt liv. Personligen så tror jag att det finns nån för alla, man måste bara kunna se igenom folkmassan för att hitta sin ängel, sin själsfrände och sitt livs stora kärlek. Den du kommer dö för !! Man ser det på tv, hör det på radio man påminns jämt om hur viktigt det är att "ha" någon. Är det konstigt att folk bli ivriga ?!?! Men då innebär det att man skrämmer oftast bort dom bästa...Inte för att jag är någon kvinnlig Dr.Phil, men jag har haft den bästa lätraren man kan ha...Min mamma och hon har lärt mig allt jag kan och vey idag och än är hon inte färdig.(Jisses vad tänker hon med nu?!? Jadu, lite humor kanske ?!?! )

Jag definerar den kvinnliga Dr.Phil. :D

Men det finns givetvis personligheter man ska akta sig för ENERGITJUVAR !! Jag träffade en sådan, jag var så blind att jag inet insåg att han tog så mkt energi från mig. Han kallade mig Hoe för att jag var modell och hade tagit bilder iklädd iunderkläder ?!?! Hahahahah !!! Va faaan !! Jag är ju snygg så klart jag ska dra nytta av det !!

Se själv !! Här kommer det svart på vitt !!!


Ska du fånga en ängel ?!


Alla dör vi för vi för någon, pappa, mamma eller syskon. Jag själv skulle vandra över till andra sidan utan att tveka för min mor lr syster, min pappa dog tyvärr när jag var femton år. Han har dock ingen gravsten, utan valde själv att försvinna och jag valde att glömma att funnits till.

Alla har vi förlorat nån i vår närhet, men det är minnet som håller dem vid liv.En tjej jag känner dog när hon var 10, hon såg sin pappa misshandla hennes styvmamma, Hon blev själv misshandlad av sin pappa och styvmamma både fysiskt och psykiskt. Givetvis var hon för rädd för att säga ifrån, därför blev hon även mobbad i skolan, utstött av sin egen kusin som gick i samma klass från lekis till 9:an. Ingen såg henne, ingen hörde henne och hon blev ett spöke....Den enda som såg henne var hennes mamma. Det räckte för att hålla henne vid liv fysiskt. Efter totalt 17 år av misshandel från sin styvmamma och kära far orkade hon inte längre leva, då försökte hon ta sitt liv. Hon misslyckades totalt och hennes mamma kom på henne. Nu i efterhand förstod hon varför.

Hennes själ dog den dagen hon såg sin pappa vara så full att han slog både henne och sin styvmamma. hon hade tom glömt bort hur man skattade, vilket är helt sinnessjukt!! Varje gång hon tittade sig i spegeln, såg hon bara en kropp utan själ eller talan.Hennes mamma visste inte vad som pågick, utan hon kände bara på sig att nått inte stod rätt till. När hon fyllde 20 berättade hon för sin mamma vad som pågått under alla dessa år. Jag kan inte beksriva mammans ansiktsuttryck. Hon kan än idag känna slagen i magen, hur blodet dunkar efter att pappa slagit henne, känna känslan av förnedring när han spottar på henne och säger hur värdelös hon är och att hon inte är värd skiten som kommer ut ur kattens arsle.Tack vare hennes mamma så överlevde hon och det gjorde henne till det hon är idag. Idag står hon med båda fötterna på jorden och har accepterat att hon blev utsatt och att det inte vart hennes fel. Men rädslan för hennes pappa kommer alltid finnas i ryggraden, men nu kommer han inte åt henne. Med tanke på att han dog för henne redan som tonåring.Idag är hon en krigare som ingen kan sänka, hon vet vad hon vill och hon får det.
Alla vill vi ha någon och låt inte den rätta glida dig ur händerna !!!

See ya !! /TopNotch


Kommentarer
Postat av: Therese

Shit....

2008-11-13 @ 10:45:27
URL: http://theresegoesabroad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0