Baby your all that i want...

When you lying here in my arms, im finding it hard to belive were in heaven...Love i all that i need, and i found it there in youer heart is isnt to hard to se ?!?!

Jag börjar helt ärligt tröttna på folks jävla snack. Lögner och personliga påhopp hit och dit. Dom som känner mig vet att jag inte prata illa om en själ, utan säger det direkt till personen istället och förvänta mig detsamma tillbaka. Men folk kommer nog aldrig förändras när det gäller svart - och avundsjuka. Om jag nu är så himla rolig att prata om, prata med så be my guest fuckers. Me då ska ni ha belägg för det ni säger, ni ska kunna säga direkt till mig och även förvänta er att jag gör detsamma tillbaka. Fuck the people, ni har ju för fan inget liv !!! Jag ha mkt som ingen annan har, det vet jag. Gör det mig till en bättre människa ?! Ja, för det jag har är så unikt de flesta tydligen är avundsjuka på mig ?!!?

En som alltid står vid min sida (förutom mina kära babes) är ju självklart skönheten själv !!!

Elin Björklund                           &                           Frida Björklund


Kärlek kommer och kärlek går, men till dig Elin kommer den alltid bestå !!

Sista dagarna i sthlm har börjat.....På fredag gå flyttlasset hem till Ljungby, Småland igen. Då är det dags att äntligen få träffa Benjamin !! Min älskade Fisens Lilla gosse som äntligen tittat ut :D Sen Mor min lär ju gråta krokodiltårar över att jag äntligen kommit hem efter ett år i Fjollträsk....

Mkt har livet i Sthlm gett mig, men frågan är om det inte tagit mer..Iaf när der gäller Jan Tauer.Dags för dig att tacka mig för tiden jag gav dig. Den gav och tog som sagt väldigt mkt och än idag känns det jobbigt att tänka tillbaka på tiden. Det är med blandade känslor jag lämnar dig bakom mig.Mr.Tauer är ute i bilden och lämnar han i samband med Sthlm. Önskar han givetvis lycka till med fotbollen, trotts att Djurgårn sparkar både tränare och spelare. Fansen kommer nog förmodligen hota både en och två spelare om du fråga mig. Enligt insidertips är det redan gjort !!!!Självklart ska min kära vän Elin Flodin även vara med i bloggen. Hon kommer bli stor inom fashion !! Hon är så vacker att det gör ont i mig !!!Elin, fatta du nu hur jävla bra du är ?!?!?!

Egent,igen borde jag krypa till korgs men jag är inte spec trött...bara hungrig haha.

Har ingen känsla när det gäller avslut idag så jag blundar och väljer en bild helt enkelt !!

Se ya suckers !!

//TopNotch
Foto: Elin Björklund

Kommentarer
Postat av: stefan

Rättning till din engelska text.When you lying here in my arms, im finding it hard to belive were in heaven...Love i all that i need, and i found it there in youer heart is isnt to hard to se ?!?!When you're lyin' here in my arms

I'm findin' it hard to believe

We're in heaven

And love is all that I need

And I found it there in your heart

It isn't too hard to see.Inget illa menat, ganska kul blogg för övrigt, men du måste kolla till din engelska./Stefan

2008-12-01 @ 01:41:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0