Baby your all that i want...

When you lying here in my arms, im finding it hard to belive were in heaven...Love i all that i need, and i found it there in youer heart is isnt to hard to se ?!?!

Jag börjar helt ärligt tröttna på folks jävla snack. Lögner och personliga påhopp hit och dit. Dom som känner mig vet att jag inte prata illa om en själ, utan säger det direkt till personen istället och förvänta mig detsamma tillbaka. Men folk kommer nog aldrig förändras när det gäller svart - och avundsjuka. Om jag nu är så himla rolig att prata om, prata med så be my guest fuckers. Me då ska ni ha belägg för det ni säger, ni ska kunna säga direkt till mig och även förvänta er att jag gör detsamma tillbaka. Fuck the people, ni har ju för fan inget liv !!! Jag ha mkt som ingen annan har, det vet jag. Gör det mig till en bättre människa ?! Ja, för det jag har är så unikt de flesta tydligen är avundsjuka på mig ?!!?

En som alltid står vid min sida (förutom mina kära babes) är ju självklart skönheten själv !!!

Elin Björklund                           &                           Frida Björklund


Kärlek kommer och kärlek går, men till dig Elin kommer den alltid bestå !!

Sista dagarna i sthlm har börjat.....På fredag gå flyttlasset hem till Ljungby, Småland igen. Då är det dags att äntligen få träffa Benjamin !! Min älskade Fisens Lilla gosse som äntligen tittat ut :D Sen Mor min lär ju gråta krokodiltårar över att jag äntligen kommit hem efter ett år i Fjollträsk....

Mkt har livet i Sthlm gett mig, men frågan är om det inte tagit mer..Iaf när der gäller Jan Tauer.Dags för dig att tacka mig för tiden jag gav dig. Den gav och tog som sagt väldigt mkt och än idag känns det jobbigt att tänka tillbaka på tiden. Det är med blandade känslor jag lämnar dig bakom mig.Mr.Tauer är ute i bilden och lämnar han i samband med Sthlm. Önskar han givetvis lycka till med fotbollen, trotts att Djurgårn sparkar både tränare och spelare. Fansen kommer nog förmodligen hota både en och två spelare om du fråga mig. Enligt insidertips är det redan gjort !!!!Självklart ska min kära vän Elin Flodin även vara med i bloggen. Hon kommer bli stor inom fashion !! Hon är så vacker att det gör ont i mig !!!Elin, fatta du nu hur jävla bra du är ?!?!?!

Egent,igen borde jag krypa till korgs men jag är inte spec trött...bara hungrig haha.

Har ingen känsla när det gäller avslut idag så jag blundar och väljer en bild helt enkelt !!

Se ya suckers !!

//TopNotch
Foto: Elin Björklund

What if god was One Of Us ?

Idag/kväll/natt få Kära Marcus stå för ögongodiset och denna gång är det LadiesNight ;)Givetvis är han inte ensam om att vara en utav världens sexigaste...Sist men inte minst...Imorgon är planen att åka ner till Ronneby och hälsa på Jacke, ska bli riktigt roligt !! Har inte träffat han på drygt 1,5 år. Dricka bärs, han spela gura och massa gott sällskap. Men jag kommer flyga dit och är LIIITE nervös hahaha...Tänk om jag sätter mig på fel plan lr om det störtar ... jag har flugit förr, men jag är fan riktigt nervös haha !!Men ska bli skönt att träffa Chrille !!Din lilla hunk ;)Den 28 Nov kommer jag flytta hem, iaf över vintern, sen få vi se vad som händer till våren. jag kommer Iaf sakna alla goda vänner som jag fått här uppe...visseligen har jag träffat många dryga med hahahah !! Men dom har man ju bara skrattat åt !!  Sthlm försvinner ju inte, men kommer sakna det lite o framför allt Lyckopillret, men sthlm är ju inte långt borta sen nu när Tess bof här med så blir resorna hit mkt fler :D KOmmer sakna det iaf !!Nu ska jag titta på LasVegas och lugna mig inför flyget imon hahaha !! See ya

//TopNotch
Sett Porrfilmen 100 ggr och börjar tröttna ?!

Börjar med nått fint att titta på, SOM vanligt !! Min Elin !! :D Vi Saknar dig !!!
Idag är saknaden efter dig större, vilket den bli efter varje dag som går. Jag hade kunnat hoppa på nästa möjlighet att åka till dig, det vet du. Längtar tills jag få krama om dig !!

Vill va hos dig...Det var en helt vanlig onsdag sommaren 2008 och jag o min kära vän, Sebbe skulle gå ut, som vanligt ! Jag hade inte klätt upp mig spec mkt, vi skulle ju bara till utecompagniet och ta en flaska rosévin. Givetvis så slutade det inte vid en flaska utan det blev nån till. Vi förflyttade oss till Laroy, eftersom hans vän är klubbis där. När vi går in till baren vid dansgolvet blir jag stum. Jag ser Dig. Du följde med hem den natten och där börjar sk vår historia....

Alla saknar vi nått eller något, det är ett faktum. Dock tänker inte jag (som vissa andra) Bara sitta och vänta på att nått ska hända. Jag skiter blank i vad folk tycker med, vem fan orkar bry sig och lägga mner energin.

" Lyssnar du för mkt på andra, blir deras ord din verklighet " Citat av Hawal Kareem den smartaste person jag någonsin träffat och en av mina stora förebilder !!
Jag skiter helt enkelt i vad det flesta människor säger, för jag orkar inte bry mig. Trött på folk som sätter sig över huvudet på människor och tro att dom kan/vet bättre. Visst det kanske dom vet men människans hjärna fungerar så att vi måste oftast göra misstaget själva för att inse hur dåligt/farligt det är.

Är så väldans trött på jobbiga och dryga människor!!
Alla är så himla agressiva och negativt inställda...


Människors ilska kan man ju diskutera med...SUCK !! Läs själv !!

Inte bara Zidane tappar huvudet. Cyklister gör fuck off-tecken åt bilister som kör för nära. Kunder snäser butikspersonal. Elever hotar lärare. Vi blir alla allt argare, menar en dansk professor.

- Något har hänt i samhället. Vi blir lättare arga. Vi blir oftare arga och vi blir dessutom argare, säger professor Lars-Henrik Schmidt, som själv blir arg åtminstone en gång om dagen.

Har han rätt, blir vi alltfler som går omkring och känner oss kränkta och indignerade över de oförrätter vi anser att våra medmänniskor ideligen utsätter oss för.
Det gör oss inte till särskilt trevliga typer att umgås med, men vi är i alla fall ett mindre hot än de som laddar och ältar och får allt kortare stubin. Till sist behövs bara en gnista för att de ska explodera.

Vissa varken surmular eller laddar. De mister besinningen direkt och reagerar med ett raseri vars följder de just då är fullständigt likgiltiga för.


Illustration: David WibergDet är av dem den sommar-vikarierande kassörskan på Ica får veta att hon ska passa sig jäkligt noga när rätt pris inte är inprogrammerat i kassan.

Det är då fotbollsstjärnan Zidane tappar huvudet, sänker det och kör det i bröstet på Materazzi.
Och det är då en cyklist med en treåring i barnsadeln sparkar till en BMW så att en lika besinningslöst rasande bilförare kastar sig ut för att göra upp.

Lars-Henrik Schmidt, som är rektor för Danmarks pedagogiska universitet och professor i filosofi, arbetade på en bok om respekt när en helt annan bok trängde sig på. "Om Vreden" kom ut i Danmark häromdagen.
- Problemet är inte att vi blir arga. Ilska kan vara berättigad och är inte nödvändigtvis en dålig känsla. Vrede kan försätta berg om den kanaliseras på ett vettigt vis, säger han.
- Problemet är att vi tycks ha allt svårare att göra något konstruktivt av ilska. Den måste ur kroppen, men raseri är ett dåligt sätt. Förr talade man om arga unga män. Nu handlar det snarare om generationer av ilskna människor.

Jag saknar Elin med !! MIn extremt goda vän som för tillfället är i Istanbull på jobb...Jag skäner dig en tanke varje dag, men också här på bloggen gullet !!!Så vacker att det gör ont !!
Man får helt enkelt inte nog av henne !!Nu är det dags för mig att försöka sova...Uret är inte så mkt, men Palla inte med folk just nu...Ont i ryggen har jag med hahaha !! Jävla skit ;)

Saknar dig iaf, det ska han veta....Ses snart !!!!

Pisk o smisk !! /7TopNotch


Pour Que Tu M'Aime Encore !!

http://www.youtube.com/watch?v=cHyf2p_jgYk


Livet har sin egen mening, men KAN vi påverka den ?! Jag vill gärna tro det, men att vissa saker är förutbestämda att inträffa. Jag tror att det finns någon för alla, men ordspråket " Man måste kyssa många grodor, innan man hittar prinsen" stämmer. Men alla behöver vi någon, alla behöver vi närhet och kärlek. Jag behöver dig......
Just nu vill nog många bara flyga iväg, glömma och stoppa huvudet i sanden. Apotekets antidepressiva slår nog rekord i år, med tanke på hur sorgsna svenskar är och bara klaga. Men flytta då för faaan om det inte passar !!! Som sagt, att snart ser vi en artikel om hur Apoteket beställer in extra doser av antidepressiva med tanke på hur alla jävla svenskar bara klaga !!!Alla vill hitta kärleken i sitt liv. Personligen så tror jag att det finns nån för alla, man måste bara kunna se igenom folkmassan för att hitta sin ängel, sin själsfrände och sitt livs stora kärlek. Den du kommer dö för !! Man ser det på tv, hör det på radio man påminns jämt om hur viktigt det är att "ha" någon. Är det konstigt att folk bli ivriga ?!?! Men då innebär det att man skrämmer oftast bort dom bästa...Inte för att jag är någon kvinnlig Dr.Phil, men jag har haft den bästa lätraren man kan ha...Min mamma och hon har lärt mig allt jag kan och vey idag och än är hon inte färdig.(Jisses vad tänker hon med nu?!? Jadu, lite humor kanske ?!?! )

Jag definerar den kvinnliga Dr.Phil. :D

Men det finns givetvis personligheter man ska akta sig för ENERGITJUVAR !! Jag träffade en sådan, jag var så blind att jag inet insåg att han tog så mkt energi från mig. Han kallade mig Hoe för att jag var modell och hade tagit bilder iklädd iunderkläder ?!?! Hahahahah !!! Va faaan !! Jag är ju snygg så klart jag ska dra nytta av det !!

Se själv !! Här kommer det svart på vitt !!!


Ska du fånga en ängel ?!


Alla dör vi för vi för någon, pappa, mamma eller syskon. Jag själv skulle vandra över till andra sidan utan att tveka för min mor lr syster, min pappa dog tyvärr när jag var femton år. Han har dock ingen gravsten, utan valde själv att försvinna och jag valde att glömma att funnits till.

Alla har vi förlorat nån i vår närhet, men det är minnet som håller dem vid liv.En tjej jag känner dog när hon var 10, hon såg sin pappa misshandla hennes styvmamma, Hon blev själv misshandlad av sin pappa och styvmamma både fysiskt och psykiskt. Givetvis var hon för rädd för att säga ifrån, därför blev hon även mobbad i skolan, utstött av sin egen kusin som gick i samma klass från lekis till 9:an. Ingen såg henne, ingen hörde henne och hon blev ett spöke....Den enda som såg henne var hennes mamma. Det räckte för att hålla henne vid liv fysiskt. Efter totalt 17 år av misshandel från sin styvmamma och kära far orkade hon inte längre leva, då försökte hon ta sitt liv. Hon misslyckades totalt och hennes mamma kom på henne. Nu i efterhand förstod hon varför.

Hennes själ dog den dagen hon såg sin pappa vara så full att han slog både henne och sin styvmamma. hon hade tom glömt bort hur man skattade, vilket är helt sinnessjukt!! Varje gång hon tittade sig i spegeln, såg hon bara en kropp utan själ eller talan.Hennes mamma visste inte vad som pågick, utan hon kände bara på sig att nått inte stod rätt till. När hon fyllde 20 berättade hon för sin mamma vad som pågått under alla dessa år. Jag kan inte beksriva mammans ansiktsuttryck. Hon kan än idag känna slagen i magen, hur blodet dunkar efter att pappa slagit henne, känna känslan av förnedring när han spottar på henne och säger hur värdelös hon är och att hon inte är värd skiten som kommer ut ur kattens arsle.Tack vare hennes mamma så överlevde hon och det gjorde henne till det hon är idag. Idag står hon med båda fötterna på jorden och har accepterat att hon blev utsatt och att det inte vart hennes fel. Men rädslan för hennes pappa kommer alltid finnas i ryggraden, men nu kommer han inte åt henne. Med tanke på att han dog för henne redan som tonåring.Idag är hon en krigare som ingen kan sänka, hon vet vad hon vill och hon får det.
Alla vill vi ha någon och låt inte den rätta glida dig ur händerna !!!

See ya !! /TopNotch


RSS 2.0