Breaking Benjamin - Dairy Of Jane

Do you like that ?!!  Something is getting in the way....Who, What and why ?!

Back in the woods, back on track..kalla det vad ni vill, men tillbaka i småland är jag iaf. Trying to find my place, in the dairy of who ?!

Det är ju iaf tur att inte IE går saktare än en fukntionshindrad snigel ?!?! Its driving me f*cking crazy....

Lifes a bitch and shit happends....men get over it kan vara lättare sagt än gjort. Ibland gå man snabbt in i saker utan att reflektera vad konsekvenserna kan bli, eller vad som händer omkring dig. Bråttom ? Otålig ? Stressad ? Vilsen ? Ja, det är nog ingridienserna när det gäller att beskriva känslan av att inte veta vad man vill.

Livet är som en karta över sverige, alla börjar inte på samma punkt. Alla har inte lika många, men lika stor mening och syfte. Vi ska alla gå igenom varenda punkt på kartan, man har alltid minst två vägar att välja mellan, vilket innebär att vissa saker är förutbestämda at hända, men i vilken ordning man tar dom , är upp till en själv och därefter skapas ditt öde. Man börjar på en punkt och slutar på en annan, men valet är ditt. Hur vill du leva ditt liv ?Vad blir det om man blandar Hawal Kareem med Astrid Lindgren ?! Det bästa citatet jag hört i mitt liv : Låt inte andras ord bli din verklighet och lev livet så att du blir vän med döden.

Mkt av det man läser i tidningarna just nu handlar om att hitta kärleken lagom till jul och alla hjärtans dag. Visst, det är vetenskapligt bevisat att utan kärlek och beröring dör sakta människan på ett eller annat sätt. Men tror inte det hjälper att stressa människor att bli kära eller påminna hur ensamma dom är. Skämma ut alla singlar över 30-40, både i radio, tidningar OCh tv..Ja, i media överallt, hela tiden. Visst matchmaking och sprays dating-sajt är säkert jättebra och några olyckliga singlar har säkert hittat varandra med hjälp av sajten...Men det finns ju en gräns !!!

Jag letar efter stjänan......Men han skrattar åt dejtingsajter och kör sitt eget race. Harmonisk ? Lugn ? Båda fötterna på jorden ? Ja, det hoppas vi på !! ;)

Take care suckers !!!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0