Regn i Sthlm, Chip i handen och Hitler-Varning !!Jag är skev, störd och allmänt sjuk i huvudet, men hellre det än en ytlig, dryg och "överklassig" 08:A


En vecka går fort, fast utan dator gå det i samma fart som en cykel med punka på E4:an !!! Datorn har en jobbig sjukdom !! Dock ska den bli botad idag sen är jag välkommen tilbaka till civilisationen, eller ja, den fuckade världen vi lever i !!

Varför vill folk inte vara ärliga ?! Är det för att vi själva inte vill inse saningen eller för att vi helt enkelt förneka det som faktist är ? Jag är som jag är, du är som du är...Vad är det som gör att vi dras till varandra ?  Det mystiska lyckopillret. Är det äkta eller ett spel ?

Jag har insett vad som håller på att hända med människan och världen, människan förstör världen !! Det är fan hitler-varning på människan !!! Alltså kan människan dra åt helvete med livets mening och istället fatta vad som pågår !!
 

Folk säger att människan inte faller för hitlers tillvägagångssätt (igen) men det är precis vad som häller på att hända. En man tro att han kan övervinna hela världen !! De e ju för fan pinsamt ! Ska man skratta eller gråta !? : |Livet gå vidare oavsett vad jag och killen på 7 eleven tycker, men har alla blivit totalt interlektuellt handikappade när det kommer till att inse vad som händer ?! Sen att de flesta 08:or är så sjukt ytliga och statuskåta är ju bara pinsamt. Vad har hänt med livsglädjen och vara en livsnjutare ?! En sk "Normal" Människa sticker inte ut, går med huvudet i marken, hjälper inte mamman i bussen med barnvagnen och undviker ögonkontakt ?! vad är det för ställe jag hamnat !!! Jag blir mörkrädd !!!Mycket händer dagligen i våra liv, utan att vi ens reflektera över det. Har det blivit en vana eller är vi helt enkelt blinda för att se ? Sällan möts vi av ett leende, sällan ler vi mot någon okänd själva. Ett leende kan lysa upp dagen, ordspråk hittas ju inte bara på. " Ett skratt förlänger livet "  Människan är ju trotts allt ett djur, vi har revir och vi kan döda för det. Men i den kalla värld vi lever i nu så går vi nog ett öde snarlikt Dinosaurierna ?! Det finns ju folk som beter sig som Små dinos !!

En dag kanske det är människan ?

Nu sticker solen fram på Gärdet och något slags event verkar vara på G.

Som de flesta vet så fyllde Tauer år igår, vet inte varför jag inte grattade han. Antagligen för att jag inte orkar. Kallt ? Kanske, men det finns trotts allt bara EN perosn som gör att MITT liv blir som JAG vill, och det är helt enkelt jag själv.
jag pallar inte tänka på alla andra före mig själv längre, det mår inte jag bättre av, och framförallt inte folk i min närhet heller. Min tro på människan har falnat en hel del, och snart har vi t om chip i handen, Folket har ju ingen frihet längre, vi är ju tillbaka på slavtiden snart !! Många tycker säkert att jag överdriver, men kan ni fatta vad som håller på att hända istället för att blunda och bara skratta åt folk som kan se ?!

En metafor vi kan dra är att världen är en hund, männniskor som jag själv sitter längst ut på hundhåren och fiskar efter mer kunskap och är nyfiken på vad världen har att erbjuda, detta kallas filosofer. En annan typ är är människan som sitter längst in mot hunden, där det är säkert och tryggt, vad detta kallas är antagligen bara ett tråkigt liv ???!

Jag har igen rätt att dämma någon,
alla lever sitt liv som de vill. Frågan är bara hur lyckiga och nöjda dom är att leva som instängd i en värld av ytlighet och dryga människor ?!
men nu har jag inte tid mer, så jag säger bara välkommen till Sjunde himlen shobre =) // TopNotch Nu säger jag tack för mig denna gång och säger Hej !!

Kommentarer
Postat av: TompaW

hahaha vad fan snackar du om människa?

2008-08-27 @ 14:06:57
Postat av: TopNotch

Att världen håller på att fucka ur, och att sthlmare är ytliga. Bla

2008-08-27 @ 14:50:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0