Lördag och bakfylla är ett FAKTUM !!!

Kom igång hos Petter och Therese igår kl 21:00, blev lite salongsberusad och gled med hyffsat bra (Med tanke på hur mkt jag missat ) kom ner till stan och träffade massa folk jag inte sett på VÄLDIGT länge !! Fia ska kläcka snart ( hon är gravid i 8:e mån) har missat hela henner graviditet, så jäkla tråååååkigt !!! Fia hängde trots sin stora mage, med bättre än vad jag gjorde haha, drack alkoholfri öl och sjöng singstar. Människa med mer energi och glädjespridare får man letar länge efter, du lyser MIN dag Fisen !! <333
Kom som sagt ner till stan, stötte på en människa som inte var värst trevlig, men brukar han vara det ?! Nej, fråga är vad det beror på ?! Kärlek, hat eller helt enkelt ärlighet ?!

Vi va inne på Harrys och min blåsa höll på att sprängas hahah ! Jag, Emma och Fisen står i kö till toan, dock verkade tjejerna ha somnat på damernas toa, så jag tog pissoaren, vilket inte så sååå svårt som jag trodde. Jag va så jävla pissnödig. Detta fastnade ju givetvis på fisens kamera, så bilder på det kommer antagligen upp på här senare under veckan. Träffade som sagt mkt folk jag inte sett på länge och var nog ganska dryg mot de flesta, för att jag träffade så pass många så jag inte visste vad jag hette tillslut.

Idag har det bara varit chill och tagit det lugnt. Träffadeäven min gamla, nuvarande och blivande kärlek. Fy fan säger jag, INTE kul att vilja ha nån som inte gå att få. Eller kan man ju vara ärlig och berätta hur man känner ?!?! Hehe !!

Träffade ju min kära suster Elin och hennes Jocke =) Svårt att vara ifrån alla man älskar så pass lång tid. Men det är väl bara att bita ihop i det sura äpplet ?! Mend et är JÄKLIGT surt !!!
Elin i LÖÖÖÖÖV ya honey !!Brunett till hösten ?! ;)

see ya tomorrow HOMBRES !! /7TopNotch

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0