Helgen som vi nästan minns !!

I fredags var det spåratajm hos Ariel på kungsholmen. Det blev ett jäkla drag och en fest vi seeeent kommer glömma !! Jonas hade med sig sin "magiska " blandning från serbien som han sååå gärna bjöd på. Det värmde i strupen om man säger så. Therese stod vid mina sida som vanligt, och det blev lika spårat som vanligt ;)


Kalas hos Ariel där det blev spårat !!!

Fast anställd på malmskillnadsgatan med provisionsbaserad lön ?!?!I lördags vaknade jag, med vad jag tyckte kändes som om någon stod och slog mig i huvudet med en hammare !!! ÅNGEST !! Ringde Ariel och svamlade då jag fortfarande var totalt spårad. Gick o käkade sushi i världens trashigaste outfit som kan tänkas, dock va jag fortfarande full så jag sket i vilket.

Kl blir 17:00 och Therese kommer till mig, vi börja tagga till oss inför Staffans tillställning, han fyllde ju trotrs allt åt, lr ja, han hade sitt kalas i förväg. Vi ska gå dig, tänkte åka kommunalt, NÄR vi kommer ut PISSAR REGNER NER !!! Jag och Therese tittar på varanda och tänker nog samma sak...Ja, TAXI !!!

Vi ringer och beställer en och jag lyckas repa lacken på den satans taxin med mitt paraply hahaha !! Vi fick världens skönaste taxichauför så han bara skrattade åt mig :S.

Vi kommer till Staffan kl 19:02, är i tid och först. Det bjuds på skumpa och lite småprat. Gästerna dyker upp en efter en och tillslut så är stället fullt. Vinet riner ner i allas strupar och maten serveras. UTSÖKT MAT !!  Skumpa, vin, vin skumpa och så fortsätter det !! Många trevliga människor samlades denna kväll, bla Freddie Hall, mkt trevlig person med väldigt mkt humor !! Dock va jag nog dryg, som alltid men det tog han med en klackspark och skrattade på, HÄRLIGT !!!

Staffan fyllde år och slog till med kalas. Trevliga människor är aldrig fel. Tack för en otroligt trevlig kväll !

Kvällen var ung !!

Klockan blev tre om jag inte minns helt fel, troligtvis men ca 03:00-04:00 Då stod det en hummerlimmo utanför staffan och väntade, vi gled in och drack mer skumpa, därefter bar det av till white. Där träffar jag mina goa killar, sebastian Edevärn och Johan Sundberg sååå goa boys. Sebbe hade färgat håret brunt och johan va lugn som en filbunke (Tyckte jag iaf) Vad som hände därefter kallas bara för ÅNGEST ÅGREN och åter ÅGREEEEN !!!

Vi få la se vad veckan ger oss !!

Ciao !! // TopNotch

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0