En bild, en obeskrivlig känsla blandat med fördomar ?! Smalkig måltid !

"Singing That Melody "

Sen-Sommarhit

Hostat hela natten, kärringen flippar på mig i luren och det regnar ute. Ja, de e la bara till att nicka och le ?!?! Hahah !!
Jag tillhör ju eliten på jobbet fick jag veta idag av min Chef, Pappa-Yusuf =) I LÖV YA !! =)I helgen bär det av till småland !! ska hälsa på några gamla godingar !! Bla  ALLA mina BABES !!! Det är ju sk "Ljungbydagarna" Ännu en anledning till fylla och bråk, tro mig jag talar av egen erfarenhet !!! Tråkigt nog ! Men jag ser fram emot att få träffa alla mina homies igen !! Har ju saknat dem som fan under tiden jag bott i 08-Land, eller " Fjollträsk" Som det kallas därifrån jag kommer. Alla har rätt till en åsikt, eller om det är fördomar ?!?!

"Som Stockholmare säger om Göteborgare : Göteborg är en fristad för utvecklingsstörda fiskmåsar "
(Citat från Magnus Betnér i Sthlm Live)

"Stockholmare är som fiskmåsar, De bara skriker och skita ner!
(Citat från en man med fördomar eller en ärlig åsikt ?)

Är vi kvinnor mer fördomsfria ?! ÄR de flesta Män/Killar faktist bara en gäng slemproppar !!??Slempropp ?! <<<------>>> Fördomsfri ?!


Ferhat, var inblandad i en bilolycka i morse. Jag drogs automatiskt tillbaka till känslan av att förlora någon som betyder väldigt mkt för en. Jag tackade änglarna i det blå när jag fick reda på att som tur var (ta i trä) så kom han undan helskinnad, men väldigt chockad !! Fy fan för bilolyckor !!Min Älskade skatt Elin Birgitta Björklund


Kommer ihåg när min syster Ein var med i en bilolycka, våren -07 och nästan dog. Dem var på väg hem från växjö och Fredrik Svanberg körde, han körde dock bara hem till sig och gick in och la sig. Där satt Elin, Nadia och Kim i bilen, onyktra och hade hemlängtan. Kim trodde tydligen  han vara nykter nog att köra, vilket han gör. Detta resulterar till i att dom med fronten på bilen, knäcker en telefonstolpe och kör rakt in i en stenmur.

Tur i oturen var att telefonstolpen var rutten. Jag väcks av att mamsen ringer 05:34 på morgonen därpå och berättar, jag kastar på mig kläder och SPRINGER I IIIIIILFART till sjukhuset. Synen att se sin egen lillasyster ligga i sjukhussängen helt sönderkrossad önskar jag inte ens min värsta fiende. Skadorna hon fick va ett krossat bäcken, och hade mildast skador av dem inblandade. Enligt polisen hade dom haft Änglavakt den natten.

Det lustiga är att jag var ute och körde bil vid ca samma tidpunkt som olyckan inträffade, jag minns att jag fick kramp i magen och att det stack till som satan i mig. Vill inte sätta en titel på vad det kallas, det är upp til var och en vad man sk "tro" på.


Nu ska jag sticka ner handen till 7 och handla godis, sätta mig i soffan och bara KRÄNGA med GOTT SAMVETE !! Sen kommer Therese nog hit, eller om Johan pluppar in o säger hej. Det märker vi !!
hörs ikväll eller imon !!

Ciao Hombres !! //TopNotch

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0