Brutal ärlighet ?! Idag är jag skeptisk !

Det är ju iofs fredag, så lite glad ska man vara. Idag är jag som sagt skeptisk. Snackar alla bara skit ?! När kan man begära nått, KAN man begära nått ?! När kan man begära nått ?! Tyvärr finns det ju ingen guide som kan hjälpa mig.

Ärlighet är bra, men när det skada någon, ska man vara tyst eller säga som det är ?! Iofs kan det ju vara bra, då man vet exakt vad gränsen går. Men magkänslan säger allt. Det faktum att det är oftast den vi går efter. Men en människa som få dig att känna att just du ÄR speciell, är känslan av att kunna bli lämnad fortfarande kvar i bakhuvudet.

Är det så svårt att vara ensam ? vrf grämer sig alla över de, avlider vi eller är det för att det är en dålig stämpel som samhället sätter på dig om du är just ensam ?!? Ensam kan vara stark, men idag verkar det som om det bara är ett påhitt ?!Livet har många vägar vi kan välja på, man har alltid två val. Formar vi vårt eget öde eller är allt förutbestämt ? Det är nog en fråga många har ställt sig. men ingen har ett vettigt svar, för det är ingen som vet. Frågan är om vi någonsin kommer veta.

Nog om spekulationer.

I helgen blir det fullt ös, som vanligt. Idag blir det nog utgång med Therese, hennes kompis magnus har en liten tillställning, låt skumpan flöda !!!

Imorgon bär det av till barkaby på streetcar festen med vänner. Imorgon kväll blir det Solidaritet med Amanda, ägaren som hon känner har en tillställning som vi är bjudna på. Dresscode silver och svart. Idag bär det av att köpa nya kläder för morgondagen. På söndag blir det förmodligen återigen barkaby, då jag är svag för motorer hehe !! känna en VR6 spinna är nog bara förordet för vad som kommer att spinna i helgen, if u see what i mean ; )
Veckan som har gått, kan bara beskrivas med ett ord: Jag vet vad jag vill !! Känns så jäkla skönt att planerat lite inför kommande vinter, dock kommer jag nog inte bo kvar i sverige, utan det bär troligtvis av till spanien i Januari -09 !!
Men man kan ju iofs ändra sig både en och fem gånger innen dess hehe !!

Vet man vad man letar efter, är det lättare att hitta de !

Jag letar inte efter kompisar, inte efter nån ytlig slempropp utan en ärlig, rolig och interlektuellt begåvad person. Finns det några kvar ? TVEKSAMT !! Vid mina unga år ska man nog inte ens tänka så, utan ligga utav bara helvete och njuta av livet. Men om man inte är sån ?! Man kanske inte få ut något av att bara ligga, utan man vill ha mer. Är man tråkig då eller lillgammal ?!

Som sagt livet gå vidare, oavsett vad någon säger eller gör. Men det gäller att göra det bästa av tiden och inse att som läget är nu, så lever vi bara en gång !!
Det är nu.Take care så ses vi Hombres !!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0